Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 1 éve
Azt mondom nem is érdekel hogy int volt, végre életre kelt az offense...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Még szerencse?-hogy a 2 yardosról jönnek!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
oda a helyzeti előnyünk 😕legalább egy rohadt FG-ben reménykedtem pedig
több mint 1 éve
Nem baj, megyünk tovább
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Eddigi legjobb puntunk a szezonban 🤣🤣
több mint 1 éve
szép elkapásoh, wait....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ez nagyon sz@r volt.
több mint 1 éve
Jones vazze, pedig eddig olyan szép volt!!!!!!
több mint 1 éve
Basszameg
több mint 1 éve
ligur
448
Meglepoen jol fut a Pats.
több mint 1 éve
Nini van Te játékunk is... 😲😲💪💪Így az utolsó meccsre 😊
FunHun
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
El sem hiszem kezdünk tökösödni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Nini van Te játékunk is... 😲😲💪💪
több mint 1 éve
ligur
448
egy DPI vagy ilyesmi meg megertem, de egy tiszta Offside eseteben? 😮tegye fel a kezet aki meglepődik ezen, nem azt mondom hogy csalnak, de amerikában ez a pátoszos túlkompenzálás elég jellemzőBills ma nem kaphat zászlót?Nem, ma sajna nem. Lasd meg a tiszta offside talan 10 perccel ezelottrol. Remelem a zebrak nem fognak kompenzalni az egesz PO-ban a Bills iranyaban.
ThundersNFL a Jobbágy
ligur
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Bills ma nem kaphat zászlót?régi szép emlékek
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
mi van itt 14-14?
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
tegye fel a kezet aki meglepődik ezen, nem azt mondom hogy csalnak, de amerikában ez a pátoszos túlkompenzálás elég jellemzőBills ma nem kaphat zászlót?Nem, ma sajna nem. Lasd meg a tiszta offside talan 10 perccel ezelottrol. Remelem a zebrak nem fognak kompenzalni az egesz PO-ban a Bills iranyaban.
ThundersNFL a Jobbágy
ligur
több mint 1 éve
Wishful thinking 🙈Bills ma nem kaphat zászlót?Nem, ma sajna nem. Lasd meg a tiszta offside talan 10 perccel ezelottrol. Remelem a zebrak nem fognak kompenzalni az egesz PO-ban a Bills iranyaban.
ThundersNFL a Jobbágy
ligur
több mint 1 éve
ligur
448
Bills ma nem kaphat zászlót?Nem, ma sajna nem. Lasd meg a tiszta offside talan 10 perccel ezelottrol. Remelem a zebrak nem fognak kompenzalni az egesz PO-ban a Bills iranyaban.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Igen, erre írtam.Meyers passz után nem is kellett! Minek kockáztassunk egy INT-et, nálunk a momentum, mi kezdünk, eddig jó.Mondjuk azbINT utáni időkéréssel ki is nyirtuk a lehetőségeinket...Mert nem is akartak valszeg többet beletenni csak 1-2 játékot.
Nem is értem ilyet hogy lehet...
FunHun
Lúdas Solymi
NB2
Egy playt meg lehet próbálni, ezért volt az időkérés is, hogy mindenki biztos legyen benne, hogy mit kell tenni, ha esetleg INT is és ennyi.
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Hmm, meglepoen jol tartja magat a Patriots.Nem tartja magát, jobbak mint a Bills
ligur
több mint 1 éve
Meyers passz után nem is kellett! Minek kockáztassunk egy INT-et, nálunk a momentum, mi kezdünk, eddig jó.Mondjuk azbINT utáni időkéréssel ki is nyirtuk a lehetőségeinket...Mert nem is akartak valszeg többet beletenni csak 1-2 játékot.
FunHun
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
ligur
448
Hmm, meglepoen jol tartja magat a Patriots.
több mint 1 éve
A mai csapatra a kezdő visszahordás kivételével eddig nem mondanék rosszat.
több mint 1 éve
Ilyen nincs..nem akartak. Valamit elcsesztek.Mondjuk azbINT utáni időkéréssel ki is nyirtuk a lehetőségeinket...Mert nem is akartak valszeg többet beletenni csak 1-2 játékot.
FunHun
Lúdas Solymi