Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 1 éve
A szezonhoz képest???Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
Szesze
Ez a 3&out pl. egy közepesen jó drive volt mert legalább volt rá esély hogy meglegyen a first down... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
ligur
448
Varom az ismetlest, de innen messzirol ugy tunik, hogy ez roughing the kicker volt, vagy rosszul lattam?
több mint 1 éve
Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
több mint 1 éve
Sehol a sárga..... GUSZTUSTALAN
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
de vazze van esélyünk, ne szúrjuk már el!!!nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
több mint 1 éve
mondjuk a Bills D így nem sokat pihenLehet ez az öreg taktikája, fogyjanak csak el a végére majd akkor húzunk el... 😉
🤘gaben🤘
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
több mint 1 éve
mondjuk a Bills D így nem sokat pihen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Bazdmeg, a Bills ST ver meg minket ma.
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Minek támadni...felesleges
több mint 1 éve
Szia uram, visszahordott TD érdekel? 😁😁😁
több mint 1 éve
Most rúgnám ki a picsába az St edzőt
több mint 1 éve
NYHEIM
több mint 1 éve
Mennyi a ST a ...ba.
több mint 1 éve
ez durva 😊
több mint 1 éve
ligur
448
na jol van, ez bohozat...
több mint 1 éve
ST edzőt kirúgni a picsába!!!
több mint 1 éve
Nemhiszemel
több mint 1 éve
Látszik milyen szezonunk volt,rohadtul örülünk hogy jó a meccs
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Basszus, Mac olyan hülye stresszes helyzetben...Lehet nem volt szabad elkapó?
Vagy keressen elkapót ilyenkor vagy dobja ki a lelátóra, ne futkorásszon teljesen feleslegesen...
Castleai01
De az is lehet, hogy valóban elszúrta.
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Kicsit kezd elég lenni ebből a Bills tolásból.
több mint 1 éve
Ma nem adtak oda a zaszlokat a biroknak! Azert ez mar kezd mergesito lenni.ott a főnök, ez volt a parancs
ligur
több mint 1 éve
Basszus, Mac olyan hülye stresszes helyzetben...Vagy keressen elkapót ilyenkor vagy dobja ki a lelátóra, ne futkorásszon teljesen feleslegesen...