Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 1 éve
Meg az eselyt se adja meg az elkaponak.Meki ha valamit akar az NFL-től ezeket meg kell dobni
Imitheking
több mint 1 éve
innentől ez undorító, ilyen volt vagy 100 a meccsen
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Meg az eselyt se adja meg az elkaponak.
több mint 1 éve
ligur
448
na, kiszakadt a zsak a zaszlokkal 😀
több mint 1 éve
FunHun
1 482
1. zászló 💪💪💪🤣🤣🤣
több mint 1 éve
jobb lett volna térdelni okoska 😕Nem tudhatta hogy az előtte lévők ma nem akarnak blokkolni neki... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Na ilyet nem tud Mac JonesHát nem.... Kár volt reménykedni de legalább láttunk müködő O-t és remegő kezű MacJ-t! Nem fogja bírni a nyomást eddig sem bírta
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
jobb lett volna térdelni okoska 😕
több mint 1 éve
Ez a szakértő egy 10-es skálán mennyire akarja leszopni Allent? 200?
több mint 1 éve
Megettük mint duck a noodlest
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bryant hozod a szokásostvisszanézve átadta MCC-nek, de ő nem ment a támadóval
szerintem ennek annyi így
NB2
több mint 1 éve
Hat innen nehez lesz
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Na ilyet nem tud Mac JonesEzt kb. 3 QB tudja csak,,, 😉
ThundersNFL a Jobbágy
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Na ilyet nem tud Mac Jones
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nem feladni!!!!!!!
több mint 1 éve
Ez elment 😕
több mint 1 éve
huhh, ez szép volt
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Varom az ismetlest, de innen messzirol ugy tunik, hogy ez roughing the kicker volt, vagy rosszul lattam?Én is vártam a visszajátszást.
ligur
Ha nem is roughing de runnig into lehetett volna 5 yardért
több mint 1 éve
egyértelműen jók vagyunk, mert rohadt ideges vagyok 😊mondjuk az ST miatt is, de ebből a drive-ból nem szabad pontokat kapnunk, -10-ről már szinte lehetetlen lenne
több mint 1 éve
Ezzel annyiban vitatkoznék hogy az int-ig szépen haladtunk, utána volt 2-szer 3&out...de nézek 😊 de a mai meccsről volt szó, most már ezen se megyNem nézel Pats meccset, ez az offense egy működő offense az idei szezonban 😀Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
Szesze
Nomac
Szesze
több mint 1 éve
ha ilyen védelem lesz jövőre, tomi is visszajön 😁
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
de nézek 😊 de a mai meccsről volt szó, most már ezen se megyNem nézel Pats meccset, ez az offense egy működő offense az idei szezonban 😀Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
Szesze
Nomac
több mint 1 éve
Sztem csak erre a meccsre gondolt.Nem nézel Pats meccset, ez az offense egy működő offense az idei szezonban 😀Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
Szesze
Nomac
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Nem nézel Pats meccset, ez az offense egy működő offense az idei szezonban 😀Azért az offense-re ezt egy ideje már nem lehet elmondani..nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt meccsünk amikor mind3 csapatrész legalább hoz egy elfogadhatót!!!Engem most csak az érdekel hogy működik az offense és jó a deffense...
NB2
Castleai01
Szesze