NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
5
4
2:20
Buffalo Bills - New England Patriots
6 órája
Hol voltak ezek a játékok év közben?
6 órája
Mayo golyókat növesztett?
6 órája
a fal hol volt Douglas futásánál???hoppá közben fake és meg is van!
6 órája
Gyakorlatilag Allen puntolt egy kurva jót.
6 órája
Mapu istenem, értem, hogy visszahordás, de mentél volna inkább le 😊Nem hiszem el, hogy valaki ezen a szinten ilyen hülye lehet a sporthoz amiben játszik.
NB2
6 órája
Mapu istenem, értem, hogy visszahordás, de mentél volna inkább le 😊
6 órája
Maye első passzát: ilyet MEG KELL DOBNI! Basszus tök üresen volt az elkapó, sima 1st down. Ezek azért dühítenek nála.
7 órája
Értettem ám.Mármint a miénk.Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
zinedine5
Bazsinho
7 órája
Látom, tudom, hogy Van Pelt szar, de azért Covington még hozzá képest is egy kókler.
7 órája
Alakul a védelem.Futás ellen lehetetlenül szarok vagyunk
Nomac
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 órája
Bazsinho
1 030
Mármint a miénk.Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
zinedine5
7 órája
Imitheking
1 886
Mar kezdtem megijedni.
7 órája
Alakul a védelem.
7 órája
Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
7 órája
a védelem már kezdi...4 támadással végigmentek 😕 ebből 3 simán kivédekezhető lett volna jóval kevesebb yardveszteséggel
7 órája
ötös műhold
310
Innen szép veszíteni. Szerintem sikerülni is fog. Persze ne legyen igazam, de valószínű...
7 órája
Keményen mindent beleadva bénázzuk el valòszinű, mert ez eddig túl szép hogy igaz legyen2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
NB2
Nomac
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
7 órája
Bazsinho
1 030
Ez a védelem egy kalap szar.
7 órája
kezdenek jönni a holdingjaink...
7 órája
Mi gyengébbek leszünk, a Bills meg jobb.2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
NB2
Nomac
7 órája
2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
NB2
7 órája
2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
7 órája
Ez nagyon szép volt!
7 órája
fordított esetben is ezt mondanám, szóval ordas nagy holdingokat engednek el, de ilyen kis bemozdulásokat meg rögtön false startra fújnak