NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
5 órája
Hát igen.Tbh én a redzone-t nézem kell az izgalomérdekesen kevergették a lapokat az nfl-nél hogy a második idősávra konkrétan kettő meccset tettek.
Janek
gamerkr
De ma nehéz volt jót találni
5 órája
Úgy tűnik itt ma nem fogjuk megerőltetni magunkat az időjárást látva, kb a cserèk is játszhatnának...
5 órája
megláttam hirtelen ezt a piros mezt és megrémültem, hogy patriots van a bills helyett vagy mi
5 órája
Pont annyit èr....Na tessék ezt fújjátok vissza...amúgy s Budai ma eddig velünk kapcsolatban össze visdza beszèl Blanknek se Cambellnek nibcs gyenge ève...de mindegyPff nél lehet az
dande2
Janek
5 órája
Tbh én a redzone-t nézem kell az izgalomérdekesen kevergették a lapokat az nfl-nél hogy a második idősávra konkrétan kettő meccset tettek.
Janek
5 órája
Valaki legyen tunder egy stream linekel plswww.nflbite.is/Buffalo-Bills-vs-Philadelphia-Eagles/54733
Celtic

E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 órája
Szegény Erin is állig be van ma öltözve.
5 órája
Na tessék ezt fújjátok vissza...amúgy s Budai ma eddig velünk kapcsolatban össze visdza beszèl Blanknek se Cambellnek nibcs gyenge ève...de mindegyPff nél lehet az
dande2
5 órája
Na tessék ezt fújjátok vissza...amúgy s Budai ma eddig velünk kapcsolatban össze visdza beszèl Blanknek se Cambellnek nibcs gyenge ève...de mindegyDe most őszintén....ez ki a f@szt érdekel? 😀
dande2
Szép estét!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 órája
Valaki legyen tunder egy stream linekel pls
5 órája
Na tessék ezt fújjátok vissza...amúgy s Budai ma eddig velünk kapcsolatban össze visdza beszèl Blanknek se Cambellnek nibcs gyenge ève...de mindegy
5 órája
Látni ahogy Fangio mellett 3-4 ember néz és jegyzetel…
5 órája
Persze fordítva tuti nem fogják bedobni......a DLnk majd kaparhat....
5 órája
Kegyetelen időjárás jó kis dagonya lesz
5 órája
Akkor hajrá mi, lèci gyertek dumálni 😀
10 órája
22:25

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!