NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
3 órája
nem durant cipőjében kéne játszani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
Jugens helyett kell egy másik center...ha nem javul
3 órája
Köszi, mázli
3 órája
mondjuk legutóbb, mikor az utolsó helyen csúsztak be...az már történelem 😀Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben.Bárki, aki bekerült a PO-ba. | Leginkább a Packers.🙂 |
Blevi
nagylaza, főpohárnok
3 órája
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben.Bárki, aki bekerült a PO-ba. | Leginkább a Packers.🙂 |
Blevi
4 órája
Eddig jó. Mondjuk Barkleyt nem erőltetnèm a 2. fèlidőben. Ahogy kb az egèsz kezdőt sem...
4 órája
49ers fel vedelme IR-en van. Bearnel sok a ha Caleb ha a futas ha ha ha.Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon neccA 49-rs is szerintem jó lehet illetve Bearsnèl ha működik a futás. A Hawksnál valóban ott a Darnold faktor. De meglátjuk 🙂
Blevi
dande2
4 órája
Én azért nem számolnék a 9ers-szel, mert a PO-ban ennyi kulcssérülés már nem fog elférni. Itt az alapszakaszban áthidalták, de ott már vannak kétségeim, hogy nyernek-e egyáltalán meccset. Főleg ha 6. kiemeltek lesznek, és utaznak Philadelphiaba.Én NFC West házi döntőt tippelek és a 49ers a tippemAmugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
shagi0206
KeyG
4 órája
Ma pld a Carolina ellen segitett volna 😀jó coaching? 😊Ugyan mitol tortenne meg?Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
shagi0206
Blevi
shagi0206
4 órája
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon neccA 49-rs is szerintem jó lehet illetve Bearsnèl ha működik a futás. A Hawksnál valóban ott a Darnold faktor. De meglátjuk 🙂
Blevi
4 órája
jó coaching? 😊Ugyan mitol tortenne meg?Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
shagi0206
Blevi
4 órája
Én NFC West házi döntőt tippelek és a 49ers a tippemAmugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 órája
Ugyan mitol tortenne meg?Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
shagi0206
4 órája
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necchát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
Blevi
4 órája
Bang bang
4 órája
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necc
4 órája
Én a saját csapatomra is leírom a tévedéseket illetve az Eagles ellenieket is. Nekem ne mondja senki hogy a replayes csávó ezt 1 visszanézésből nem dönti el, hogy jó vagy rossz döntés született és akkor miért nem alkalmazzák erre is, mikor 30 seceket állnak a huddleban.Dehogy. Csak ellenetek nem dobjak a holdingot es csakis ellenetek tevedhetnek a birok a javatokra soha es ha megis akkor csak a sok be nem dobott zaszlot kompenzalja az elet.Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPIArra se ha őt lökikbDPI...de nkünk is úgyis mindig csalnak tudjuk....
KeyG
dande2
Blevi
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
4 órája
Legalább FG
4 órája
Na most ez mi???
4 órája
Ez DPI
We are just the Ravens!
4 órája
Dehogy. Csak ellenetek nem dobjak a holdingot es csakis ellenetek tevedhetnek a birok a javatokra soha es ha megis akkor csak a sok be nem dobott zaszlot kompenzalja az elet.Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPIArra se ha őt lökikbDPI...de nkünk is úgyis mindig csalnak tudjuk....
KeyG
dande2
4 órája
Ne idétlenkedjünk már.......Hogy mi alapján dől el, hogy ki kapja, azt nem tudom, feltehetően szubjektív szempontok alapján, különben nem lett volna Peyton Manning állandóan MVP.akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPStafford szerintem.
Toto21
Maye még nem eléggé nagy név, plusz a Pats imidzs sem segíti az ügyét annyira, mint Bradyét az utóbbi évtizedekben.
Kampman
Maye jóval szerényebb feltételek, adottságok - gyengébb O-fal, rosszabb skill playerek - között érte el a teljesítményét mint Stafford. Ha nem Pats-fan lennék, akkor is neki adnám a címet emiatt.
Burkus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 órája
Köszi, nem kellett volna Brownt fellökni ès akkor nem esik el benne