NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
2 órája
Ne is mondd, mi fizettük ki neki 88 milliót 4 évre, úgy hogy sehova máshova nem kellett. Év közben könyörögtek neki a szurkolóink, hogy vonuljon vissza. Aztán elvitte a Bears és még egy 4. kört is adtak érte. 😀BB nettó faszságának és egy sokadrangú QB életének az életének köbön legjobb játékával..... Sajnos kiderült utána , hogy csávó egy rakás szerencsétlenség.... De jókor jóhelyen prémium pluszt nyújtott....Ezzel a teljesítménnyel a Philly nem fog messze menni.Én emlékszem, amikor baromi rosszak voltak 2017-ben az utolsó hetekben, aztán SB-t nyertek.
Burkus
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Aztán 2 évre rá jött a HC-je is. Ő legalább hozott egy AFC South bajnoki címert meg egy PO W-t.
2 órája
Nem, nem voltunk baromi rosszak ès egy egèsz más szitu volt. Az akkor egy szezon csúcsára jutó Wentz ès mèg Peters ès mas kulcsember megsèrült. Ezèrt jött az underdog story. Egy messze sokkal tehetségtelenebb kerettel...itt hasítanunk kellene ha normális OC hívasok lennènek....Ezzel a teljesítménnyel a Philly nem fog messze menni.Én emlékszem, amikor baromi rosszak voltak 2017-ben az utolsó hetekben, aztán SB-t nyertek.
Burkus
iktriad
Szerkesztette: dande2
2 órája
BB nettó faszságának és egy sokadrangú QB életének az életének köbön legjobb játékával..... Sajnos kiderült utána , hogy csávó egy rakás szerencsétlenség.... De jókor jóhelyen prémium pluszt nyújtott....Ezzel a teljesítménnyel a Philly nem fog messze menni.Én emlékszem, amikor baromi rosszak voltak 2017-ben az utolsó hetekben, aztán SB-t nyertek.
Burkus
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 órája
Mindket csapat po-ban van. Senkinek nem hianyzik egy hosszabbitas.Akartam írni (csak vacakolt a stream), hogy bármi lesz is, nem mennék rá 2 pontosra. Ilyenkor mit mond az analitika?jogos, játék képe alapján tuti nyerték volna a hosszabbítást
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
Pats otthon jatszik a Miamival szoval 😀 nem kell a riziko senkinek
Szerkesztette: Blevi
2 órája
Jól ment ma egy tét nélküli meccsen isha kicsi a tét a kedvem sötét
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Akartam írni (csak vacakolt a stream), hogy bármi lesz is, nem mennék rá 2 pontosra. Ilyenkor mit mond az analitika?zámbó jimmy - késő már.
nagylaza, főpohárnok
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 órája
Akartam írni (csak vacakolt a stream), hogy bármi lesz is, nem mennék rá 2 pontosra. Ilyenkor mit mond az analitika?jogos, játék képe alapján tuti nyerték volna a hosszabbítást
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
josh allen mérlege ellenünk 0-3. Eddig minket nem tudott csak legyőzni.Majd az SB-ban ha eljut oda mindkét csapat
eaglesmcnabb
Draft

2 órája
Ezzel a teljesítménnyel a Philly nem fog messze menni.Én emlékszem, amikor baromi rosszak voltak 2017-ben az utolsó hetekben, aztán SB-t nyertek.
Burkus
2 órája
Kosz philly, -2.5t jonak gondoltam, de nem szoltak hogy csak egy felido focira jottek
2 órája
Hát az Eagles Offense idén hányszor kúrja el második félidőt?csicska offense megköszönheti a védelemnekIdén már sokadjára
eaglesmcnabb
shagi0206
Ha nem lenne ennyire normális D.... Löfasz meg estifêny lenne ... De szerencsétekre van normális D
Draft

2 órája
Ezek szerint mègis 😃ahogy nem szeptemberben kell jól focizni úgy a meccsen sem az első félidő számítAz első fèlidő meg kb fordítva volt csak ez a hangsúlyosabb mostLOL és a Phily megnyeri. 😀sztem ezt a Billst vesztette el
iktriad
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
2 órája
Ez nem scorigami?nem, 23x volt már
dande2
2 órája
Akartam írni (csak vacakolt a stream), hogy bármi lesz is, nem mennék rá 2 pontosra. Ilyenkor mit mond az analitika?
2 órája
ahogy nem szeptemberben kell jól focizni úgy a meccsen sem az első félidő számítAz első fèlidő meg kb fordítva volt csak ez a hangsúlyosabb mostLOL és a Phily megnyeri. 😀sztem ezt a Billst vesztette el
iktriad
Negritis, a vajda
dande2
2 órája
Ez nem scorigami?
2 órája
josh allen mérlege ellenünk 0-3. Eddig minket nem tudott csak legyőzni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
Ezzel a teljesítménnyel a Philly nem fog messze menni.
2 órája
Az első fèlidő meg kb fordítva volt csak ez a hangsúlyosabb mostLOL és a Phily megnyeri. 😀sztem ezt a Billst vesztette el
iktriad
Negritis, a vajda
2 órája
Pedig lesz olyan meccs amikor a jobbik vegen lesztek. 😀Persze ez nem kèrdès hogy az O szarjon sünt csak akkor ne kezdje nekünk írni bármikor hogy csalnak a javunkraNs most nekünk csalnak a majmok? most mièrt nem írjatok be csak ebben a driveban harom zászló maradt elAzzel egyutt hogy igazad van 17 yard az 17 hard reg le kellett vna zarni
dande2
Phili D-t sajnalom
Blevi
dande2
2 órája
Menj a picsába Josh Allen
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
Yes. Csoportgyőztes a Pats!na és ezután jön az onside kick TD 😀
Burkus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz