Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 10 éve
New orleans csöd, Atlanta rebuild, Chicago szeméttelep, Washington csöd, friscoba mi az elképzelés? coltsnál? mi lesz a liga jövőlye, kérdés. maning helyet osveiller jó lesz-e. nem tudni?ugynezki Carolinába vannak😛 , de friscoba, és coltsnál. nincs elképzelés.Superman nagyon durvan játszik😊)). nagyon sokat fejlödött. még kéne 10 ilyen irányitó. ligábaVannak jó QB edzők?
Gyuri34
mustaine
Gyuri34
több mint 10 éve
Egyedül D. Johnson az egyetlen támadónk, aki használható.
több mint 10 éve
ugynezki Carolinába vannak😛 , de friscoba, és coltsnál. nincs elképzelés.Superman nagyon durvan játszik😊)). nagyon sokat fejlödött. még kéne 10 ilyen irányitó. ligábaVannak jó QB edzők?
Gyuri34
mustaine
több mint 10 éve
Hát nem igazán akarok CN-nek gyűrűt...Hát köszönjük Cards elhittük, hogy lehet végre egy bajnoki idény.nemtom, szerintem inkább ezen meccs győztese 😛
Kár, hogy nem hiszem el, hogy jövőre is ilyen "erős" lesz ez a csapat.
Ezek után nyerje meg PM a második gyűrűjét.
Rozo
harras
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/CZh-ZkRWIAA2q4F.jpgValamikor ősszel tettem be ezt a képet a viccek topikba, azóta vagy ötödször lálom viszont itt-ott 😊
Höri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hát köszönjük Cards elhittük, hogy lehet végre egy bajnoki idény.nemtom, szerintem inkább ezen meccs győztese 😛
Kár, hogy nem hiszem el, hogy jövőre is ilyen "erős" lesz ez a csapat.
Rozo
több mint 10 éve
Superman nagyon durvan játszik😊)). nagyon sokat fejlödött. még kéne 10 ilyen irányitó. ligábaVannak jó QB edzők?
Gyuri34
több mint 10 éve
😊))Ne foglalkozz az okostojásokkal. Lényeg, hogy jó legyen a meccs és élvezd.sose állítottam hogy nagy szakember vagyokazt a szezon előtt nem gondoltam volna, hogy D. Johnson lesz a húzó emberhát pedig Cards szurkolóként tudhattad volna. A draftot mindig kövesd 😊
azt sem tudtam ki az
harras
shagi0206
de a házat körbe aggattam cards pokrócokkal meg törülközőkkel és a szabit is kivettem
harras
Cypress
több mint 10 éve
Fitz annyit droppolt ezen a meccsen, mint 2 év alatt. Pofátlan!
több mint 10 éve
Superman nagyon durvan játszik😊)). nagyon sokat fejlödött. még kéne 10 ilyen irányitó. ligába
több mint 10 éve
De azóta megnyugodott és a Jags-nél letáborozott, azóta is spammeli az összes topicok.Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!a fórumon is volt egyszer egy arc, aki kb 13 csapatnak szurkolt, az lett a rangja, hogy "mindenféle fan"
mustaine
Kampman
több mint 10 éve
Ezalatt a meccs alatt nem hittem volna, hogy még ennyire fogok nevetni, de ezen sírtam 😊Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!a fórumon is volt egyszer egy arc, aki kb 13 csapatnak szurkolt, az lett a rangja, hogy "mindenféle fan"
mustaine
Kampman
több mint 10 éve
divatszurkoló az, aki minden évben annak szurkol, aki a legtovább marad veretlenPanthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!Az ilyet nem szurkolónak hívják. Én a Cardson kívül még szeretem a Packerst, és a Texanst, de nem vagyok a szurkolójuk. Ez a "divatszurkoló", ha az európai fociból kell idéznem.
mustaine
shagi0206
több mint 10 éve
Azért csak megkedvelem még a végén én is Camet, érett ez a pofon Arians-nek nyilatkozataiért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!a fórumon is volt egyszer egy arc, aki kb 13 csapatnak szurkolt, az lett a rangja, hogy "mindenféle fan"
mustaine
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!De biztos szimpatikus neki a Giants, a Vikings, a Cowboys és az Eagles is.
mustaine
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!Az ilyet nem szurkolónak hívják. Én a Cardson kívül még szeretem a Packerst, és a Texanst, de nem vagyok a szurkolójuk. Ez a "divatszurkoló", ha az európai fociból kell idéznem.
mustaine
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!Tedd még hozzá , hogy eagles, viks és 49ers és akkor tuti baggio-ra tippelek.
mustaine
több mint 10 éve
Halmozottan hátrányos helyzetű szegény sms író...
több mint 10 éve
Hát köszönjük Cards elhittük, hogy lehet végre egy bajnoki idény.Kár, hogy nem hiszem el, hogy jövőre is ilyen "erős" lesz ez a csapat.
több mint 10 éve
zero0
333
Gyereknek 4 kedvenc csapata van. Biztos mindegyikből ismer 3-3 embert, valszeg a QB-RB-WR triumvirátust.
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!Biztosra megy, nincs ezzel semmi gond. 😀
mustaine
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Panthers Cardianls Seahawks és PACKERS SZURKOLÓ!AFC sucks
mustaine