Carolina Panthers - Buffalo Bills
1 hónapja
Ez már a 7. sack volt, ha minden igaz. Az már töltött káposztából a hányás kategória.
1 hónapja
Pozitív mérlegű csapatot simáznak idegenben. Miért ne hinnék el, hogy jók?😁Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
Canales hozza már le a gecibe.
gabokocka
Bazsinho
1 hónapja
Tet azért hosszú távon megoldhatja a wr1 problémát, eddig elég biztató.
1 hónapja
Kirk Kapitány irányít most.Igen.A valóság az elmúlt 2 meccsükön ehhez szerintem eléggé pofán baszta őket.Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
gabokocka
Bazsinho
shagi0206
De azért a falconst most a miami is lehet veri.
Bazsinho
1 hónapja
Nem lehet, már kb biztos. Ami elég nagy égésIgen.A valóság az elmúlt 2 meccsükön ehhez szerintem eléggé pofán baszta őket.Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
gabokocka
Bazsinho
shagi0206
Bazsinho
1 hónapja
Igen.A valóság az elmúlt 2 meccsükön ehhez szerintem eléggé pofán baszta őket.Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
gabokocka
Bazsinho
shagi0206
1 hónapja
A valóság az elmúlt 2 meccsükön ehhez szerintem eléggé pofán baszta őket.Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
gabokocka
Bazsinho
1 hónapja
Dalton mi a faszomat csinál?Kár amúgy, ,mert így elhiszi a Bills, ,hogy milyen jó...
gabokocka
1 hónapja
Dalton mi a faszomat csinál?Canales hozza már le a gecibe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Dalton most már nagyon gáláns, több labdát ad az ellenfélnek, mint a csapattársainak.
1 hónapja
200 yardos futó Panthers meccsen ,már-már meg sem lepődik az ember. Hol az egyik csapatban, hol a másikban.
1 hónapja
Szerintem Cook a hét offense játékosa már most AFC oldalon.
1 hónapja
Mays kezdett, megsérült.Corbett hogy kezdhet Mays helyett azt érthetetlen.Corbettnek a snapek továbbra se mennek, ezt így jobb lett volna le se játszani csak beírni az L-t.Jó ötlet, ha feladják, akkor csak 3-0 😀
gabokocka
shagi0206
TSzabi
1 hónapja
Corbett hogy kezdhet Mays helyett azt érthetetlen.Corbettnek a snapek továbbra se mennek, ezt így jobb lett volna le se játszani csak beírni az L-t.Jó ötlet, ha feladják, akkor csak 3-0 😀
gabokocka
shagi0206
1 hónapja
Corbettnek a snapek továbbra se mennek, ezt így jobb lett volna le se játszani csak beírni az L-t.Jó ötlet, ha feladják, akkor csak 3-0 😀
gabokocka
1 hónapja
Corbettnek a snapek továbbra se mennek, ezt így jobb lett volna le se játszani csak beírni az L-t.
1 hónapja
Miért? Teljesen jó play volt, megadta az esélyt a tdre. a gond előtte volt, amikor Shaq védekezett Teten és ha megdobja a back shoulder passzt, akkor sima tdAkkor vágja ki vonalon kívülre egy elkapó irányába.22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...Blitz ellen jó volt, másik opció a sack lett volna, mint láttuk 😀 és ha Sanders megveri az emberét akkor td
Sixo
Jakehomer
Sixo
Mindegy persze, a védelem is beszart
Tepper takarodj!
1 hónapja
Mondanám, hogy a Panthers O összeomlott, de nem is igazán volt talpon a meccs során.