Carolina Panthers - Buffalo Bills
10 hónapja
FloresR
374
Ki a franc találta ki az Arénából hogy ezt a meccset közvetítse?
10 hónapja
Colemannek büntetés lehetett a punt return?
10 hónapja
Allennek nem nagyon megy ma (sem)
10 hónapja
Mike White lett nevezve csere QBnak?Hendon Hooker van szerintem
TSzabi
10 hónapja
Az még azért odébb van. Lehet a 4. negyedre már fel sem megy a kezdő, ha nagy lesz az előny.Korábban azt írtam, hogy Cooknak legyen meg a 200 yard. Innen talán ez már nem is kérdés. Most már azt mondom 250 😊Adrian Petersön 296 yardos rekordja a Chargers ellen veszélyben van.
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Mike White lett nevezve csere QBnak?
10 hónapja
Korábban azt írtam, hogy Cooknak legyen meg a 200 yard. Innen talán ez már nem is kérdés. Most már azt mondom 250 😊Adrian Petersön 296 yardos rekordja a Chargers ellen veszélyben van.
shagi0206
10 hónapja
2024 óta 1 db 20+yard os td passza volt Allenek. És nem miatta. 2020-2023 között 27Td...
10 hónapja
A Falcons az mi? A Bills O-t kb kinyírta a védelmük meg az offenseük, most meg kreténkednek megint.
10 hónapja
Korábban azt írtam, hogy Cooknak legyen meg a 200 yard. Innen talán ez már nem is kérdés. Most már azt mondom 250 😊
10 hónapja
Carolina let James Cook.
10 hónapja
jövőre lehet menni egy top3 pickre, hogy ha jön a draftra rá következő évben Jeremiah Smith, akkor rámenjenek 😀A nagyobb baj hogy a wr szoba legit ligaalja, konkrétan mindenki használhatatlan 😀Ezt az első driveot rajzolgatta Brady másfél hétig... Cook jatek megy, Shakir még csak csak, a többi halott ügynem tudom, gondolkoznak azon valamikor is, hogy kéne egy igazi 1. számú wr? Mert itt nem tudom, Diggs óta nem nagyon van olyan.
Bazsinho
shagi0206
ThySoul
10 hónapja
A nagyobb baj hogy a wr szoba legit ligaalja, konkrétan mindenki használhatatlan 😀Ezt az első driveot rajzolgatta Brady másfél hétig... Cook jatek megy, Shakir még csak csak, a többi halott ügynem tudom, gondolkoznak azon valamikor is, hogy kéne egy igazi 1. számú wr? Mert itt nem tudom, Diggs óta nem nagyon van olyan.
Bazsinho
shagi0206
10 hónapja
Nulla passz lehetőség...
10 hónapja
Fél óra nem elég a szeparációra a célpontoktól...
10 hónapja
Billsék nem akarnak könnyen nyerni, megy a saját lábon lövöldözés
10 hónapja
Ha már a nyugdíjad számolgatod a kicsi gyerek meg lesérül az ilyen.Hogy mozgott aranyom, az már rozsda nem a természetes színektesze-tosza bizonytalan volt ma eddig minden megmozdulása
TSzabi
Gorro
Jövőre kell majd valami lottó projekt QB hogy ilyenkor őt nézzük
10 hónapja
James Cook Rico Dowdle-nek néz ki ha a Panthers run D az ellenfél.
10 hónapja
Lehetne ebből Cook 200 yard a végén, meg vagy 2 TD 😊