NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Carolina Panthers - Buffalo Bills
1 hónapja
Amúgy szmore hivja a D-t?
1 hónapja
Szerintem eldőlt
1 hónapja
1&20 ra QB futás?
1 hónapja
Akkor vágja ki vonalon kívülre egy elkapó irányába.22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...Blitz ellen jó volt, másik opció a sack lett volna, mint láttuk 😀 és ha Sanders megveri az emberét akkor td
Sixo
Jakehomer
1 hónapja
Daltonban ekkora leolvadást nem láttam, de úgy néz ki a kor a meccstelenseg ilyen csúnyán nyilvánul meg
1 hónapja
Oliver valszeg season ending...
1 hónapja
Ha nem Dalton lenne, még szoros is lehetne de hát így... 3 driveot cseszett szét, pedig ez a Bills iszonyat sovány, Cookon kívűl, sajnos idén se kell velük majd számolni, hogy bajnokok lesznek.Remélem 2. félidőben Rico több snappet kap, hetek óta simázza Chubbát..
1 hónapja
22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...Blitz ellen jó volt, másik opció a sack lett volna, mint láttuk 😀 és ha Sanders megveri az emberét akkor td
Sixo
Tepper takarodj!
1 hónapja
Carolina PancserszDalton nem nfl kaliber már, amúgy az offense annyira nem rossz
FloresR
Tepper takarodj!
1 hónapja
Hát jöjjön Hooker a második félidőben, rosszabb nem lehet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Azért a Panthersnel is van baj
1 hónapja
FloresR
316
Carolina Pancsersz
1 hónapja
Dalton olyan amatőr hibákat csinál mintha élete első meccse lenne
1 hónapja
22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...
1 hónapja
2024 óta 1 db 20+yard os td passza volt Allenek. És nem miatta. 2020-2023 között 27Td...Mondjuk borzalmasan játszik a pats második félidő óta, de szvsz ugyanaz van mint tavaly, szar a wr sor, nem bízik bennük, nem bízik a falban és ez megy folyamatosan. Kelleni fog egy wr, ez igy nem fog működni
Bazsinho
1 hónapja
Na most van baj a dél-keletieknél.
1 hónapja
Mondjuk Skattebo elvileg kiszállt a meccsből, az vmelyest csökkenti a "csillogást"
1 hónapja
Ki a franc találta ki az Arénából hogy ezt a meccset közvetítse?2 pozitív mérlegű csapat, előzetesen lehetett ez izgalmas. És egyébként még mindig lehet, nincs itt olyan nagy különbség. Más kérdés, hogy én lehet a Giants-Eaglest raktam volna képernyőre, ha elérhető volt a kínálatban.
FloresR