Carolina Panthers - Buffalo Bills
10 hónapja
Amúgy szmore hivja a D-t?
10 hónapja
Szerintem eldőlt
10 hónapja
1&20 ra QB futás?
10 hónapja
Akkor vágja ki vonalon kívülre egy elkapó irányába.22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...Blitz ellen jó volt, másik opció a sack lett volna, mint láttuk 😀 és ha Sanders megveri az emberét akkor td
Sixo
Jakehomer
10 hónapja
Daltonban ekkora leolvadást nem láttam, de úgy néz ki a kor a meccstelenseg ilyen csúnyán nyilvánul meg
10 hónapja
Oliver valszeg season ending...
10 hónapja
Ha nem Dalton lenne, még szoros is lehetne de hát így... 3 driveot cseszett szét, pedig ez a Bills iszonyat sovány, Cookon kívűl, sajnos idén se kell velük majd számolni, hogy bajnokok lesznek.Remélem 2. félidőben Rico több snappet kap, hetek óta simázza Chubbát..
10 hónapja
22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...Blitz ellen jó volt, másik opció a sack lett volna, mint láttuk 😀 és ha Sanders megveri az emberét akkor td
Sixo
Tepper takarodj!
10 hónapja
Carolina PancserszDalton nem nfl kaliber már, amúgy az offense annyira nem rossz
FloresR
Tepper takarodj!
10 hónapja
Hát jöjjön Hooker a második félidőben, rosszabb nem lehet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 hónapja
Azért a Panthersnel is van baj
10 hónapja
FloresR
374
Carolina Pancsersz
10 hónapja
Dalton olyan amatőr hibákat csinál mintha élete első meccse lenne
10 hónapja
22 mp-nél, 9és goalnál mi értelme van egy 5 yardos passznak ... mi lett volna ha nincs több időkérésük ...
10 hónapja
2024 óta 1 db 20+yard os td passza volt Allenek. És nem miatta. 2020-2023 között 27Td...Mondjuk borzalmasan játszik a pats második félidő óta, de szvsz ugyanaz van mint tavaly, szar a wr sor, nem bízik bennük, nem bízik a falban és ez megy folyamatosan. Kelleni fog egy wr, ez igy nem fog működni
Bazsinho
10 hónapja
Na most van baj a dél-keletieknél.
10 hónapja
Mondjuk Skattebo elvileg kiszállt a meccsből, az vmelyest csökkenti a "csillogást"
10 hónapja
Ki a franc találta ki az Arénából hogy ezt a meccset közvetítse?2 pozitív mérlegű csapat, előzetesen lehetett ez izgalmas. És egyébként még mindig lehet, nincs itt olyan nagy különbség. Más kérdés, hogy én lehet a Giants-Eaglest raktam volna képernyőre, ha elérhető volt a kínálatban.
FloresR