Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 10 éve
Egy blokkolt FG kellett a Patsnek a sikerhez. Otthon.Lebuktál Shawnka! A beharangozód végén találtam egy igen nagy hibát. Se Höri (aki sakkomentálta azt a meccset), sem a kinti Jetses cimbijeid odakint nem fognak ezután jól szemmel nézni rád. 😀😀iktriadaz is sima volt.shawnka
sakkot ritkán kommentálok pedig, az igen emlékezetesHöriBerosálok az elírásaimtól.
több mint 10 éve
Lebuktál Shawnka! A beharangozód végén találtam egy igen nagy hibát. Se Höri (aki sakkomentálta azt a meccset), sem a kinti Jetses cimbijeid odakint nem fognak ezután jól szemmel nézni rád. 😀😀iktriadsakkot ritkán kommentálok pedig, az igen emlékezetes
több mint 10 éve
Lebuktál Shawnka! A beharangozód végén találtam egy igen nagy hibát. Se Höri (aki sakkomentálta azt a meccset), sem a kinti Jetses cimbijeid odakint nem fognak ezután jól szemmel nézni rád. 😀😀iktriadaz is sima volt.
több mint 10 éve
Lebuktál Shawnka! A beharangozód végén találtam egy igen nagy hibát, ami arra enged következtetni, hogy nem láttad azt a mérközést. Se Höri (aki szakkomentálta azt a meccset), sem a kinti Jetses cimbijeid odakint nem fognak ezután jól szemmel nézni rád. 😀😀
több mint 10 éve
divattömegmozgató párosítás.shawnkaa 6. legtöbb drukkere a Saints-nek van ^_^ 😉Höri
több mint 10 éve
tömegmozgató párosítás.shawnkaa 6. legtöbb drukkere a Saints-nek van ^_^ 😉
több mint 10 éve
@ProFootballTalkPer league source, Panthers DE Greg Hardy's trial has been postponed. It had been set for mid-November. It will now happen after season.
több mint 10 éve
tömegmozgató párosítás.
több mint 10 éve
#Saints inactives: 23 Thomas, 29 Robinson, 33 Jean-Baptiste, 35 Johnson, 55 Goodwin, 57 Hawthorne, 88 Toon. #Panthers #NFL #TNFTodd Davis nevű figura feljött PS-ből, Crabtreet kivágták.
több mint 10 éve
Panthers inactives: RB Whittaker, OG Trai Turner, LT Byron Bell, OG Amini Silatolu, CB Bene’ Benwikere, WR Philly Brown, FS Thoms DeCoud.Decoud helyén Tré Boston kezd.
Foucault LT, Andrew Norwell LG
Megfelelő reakció: kik?