Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 10 éve
Tisztára mint egy NFC East meccs. 😀😀 Ha Lindsey szeret főzőcskézni, akkor abban is. 😀😀Még 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki.
De ha igen, remélem másban is tovább másolja Peyton karrierjét, és itt nem a nyakműtétekre vagy a playoff chockerkedésekre gondolok.iktriad
Ő is vásároljon fel néhány gyorséttermet?egonj
több mint 10 éve
Bersin baszki......
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
lehet, hogy lesz egy öccse is, akit draftol egy AFC West csapat, hogy aztán azon nyomban trade-et kérve elküldjék az NFC East-beMég 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki.
De ha igen, remélem másban is tovább másolja Peyton karrierjét, és itt nem a nyakműtétekre vagy a playoff chockerkedésekre gondolok.iktriad
Ő is vásároljon fel néhány gyorséttermet?egonj
több mint 10 éve
nfl_lover
912
WHite 😀😀😀DDDDDDDDDD
több mint 10 éve
Malvo
98
hoppá!!!
több mint 10 éve
és White oda-vissza 😀
több mint 10 éve
Én csak veled szoktam, mások nem vevők rá xDUtóbbit vállalom. Az előbbiben viszont rám próbálod kivetíteni a te speciális(?) képességeidet.iktriadDehogyis ... trollba legalább akkora vagy, meg fura/nem mindig érthető/belsős viccekben/poénokban is.Sixo67Én csak jinxben vagyok (talán) mester.iktriadVagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀iktriadAkkor padawanod.Sixo67
több mint 10 éve
Ha már bejutunk oda, nyerjünk is, ha lehet.Még 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki.Már ezzel elégedett lennél szerintemWyatt
Pl. a TD passzokra.De ha igen, remélem másban is tovább másolja Peyton karrierjét, és itt nem a nyakműtétekre vagy a playoff chockerkedésekre gondolok.iktriadA Chargers elleni formájára gondolsz? Vagy hogy Cromartie-nak 3asával szokta dobálni az INT-eket ? xDSixo67
több mint 10 éve
egonj
149
Még 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki.
Ő is vásároljon fel néhány gyorséttermet?
HTTR
több mint 10 éve
2&ndshortra nyomjunk már egy play action passzt a rohadt életbeJakehomerBenjaminnak !
több mint 10 éve
Lofton nem olyan gyors...
több mint 10 éve
Utóbbit vállalom. Az előbbiben viszont rám próbálod kivetíteni a te speciális(?) képességeidet.Dehogyis ... trollba legalább akkora vagy, meg fura/nem mindig érthető/belsős viccekben/poénokban is.Sixo67Én csak jinxben vagyok (talán) mester.iktriadVagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀iktriadAkkor padawanod.Sixo67
több mint 10 éve
De ha igen, remélem másban is tovább másolja Peyton karrierjét, és itt nem a nyakműtétekre vagy a playoff chockerkedésekre gondolok.iktriadA Chargers elleni formájára gondolsz? Vagy hogy Cromartie-nak 3asával szokta dobálni az INT-eket ? xD
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Már ezzel elégedett lennél szerintemMég 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki."Bortles INT-rekordját hány év múlva fogják megdönteni?"baggioMajd kiötlök valami kreatívat a 16. hétre.iktriadTe is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.Sixo67De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
több mint 10 éve
2&ndshortra nyomjunk már egy play action passzt a rohadt életbe
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Még 16 kell neki hogy befogja Peytont, szóval nem biztos hogy összejön neki."Bortles INT-rekordját hány év múlva fogják megdönteni?"baggioMajd kiötlök valami kreatívat a 16. hétre.iktriadTe is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.Sixo67De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
De ha igen, remélem másban is tovább másolja Peyton karrierjét, és itt nem a nyakműtétekre vagy a playoff chockerkedésekre gondolok.
több mint 10 éve
Dehogyis ... trollba legalább akkora vagy, meg fura/nem mindig érthető/belsős viccekben/poénokban is.Én csak jinxben vagyok (talán) mester.iktriadVagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀iktriadAkkor padawanod.Sixo67
több mint 10 éve
Nem jó, mert ez komoly kérdés, troll kell oda."Bortles INT-rekordját hány év múlva fogják megdönteni?"baggioMajd kiötlök valami kreatívat a 16. hétre.iktriadTe is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.Sixo67De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
több mint 10 éve
Én csak jinxben vagyok (talán) mester.Vagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀iktriadAkkor padawanod.Sixo67
több mint 10 éve
Ezt előre is aláírtam volna.Vajon Bersin lesz a sztrárreturner?gabokockaFair catcherJakehomer
több mint 10 éve
"Bortles INT-rekordját hány év múlva fogják megdönteni?"Majd kiötlök valami kreatívat a 16. hétre.iktriadTe is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.Sixo67De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal