Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 10 éve
Grat a Saints fanoknak!Egyedül a Saints lehet képes normálisan képviselni a csoportot a PO-ban, szóval legalább nem lesz közröhej tárgya a div.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Hát amúgy is jobb volt a Saints, de az első félidei két perc bénázás eldöntötte a meccset.gabokockaAz döntötte el, hogy amíg a D nullázta az ellenfelet, az O nem csinált semmit. Tavaly az ilyen helyzetekben felraktunk 10-14 pontot a táblára, és onnantól D-nek kicsit könnyebb dolga van
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Én nem, még ha a Bozsikban is rendezik idén az MTK meccseit.Meg te.Sixo67De, eaglesmcnabb! 😀😀iktriadott nincsenek nézőkatapapaJelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀RutinMTK?Sixo67
több mint 10 éve
Az milyen, hogy Webb ott karcol a ST-ben.
több mint 10 éve
Meg te.De, eaglesmcnabb! 😀😀iktriadott nincsenek nézőkatapapaJelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀RutinMTK?Sixo67
több mint 10 éve
Hát amúgy is jobb volt a Saints, de az első félidei két perc bénázás eldöntötte a meccset.
több mint 10 éve
De, eaglesmcnabb! 😀😀ott nincsenek nézőkatapapaJelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀RutinMTK?Sixo67
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Azok ki se jöttek...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
ott nincsenek nézőkJelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀RutinMTK?Sixo67
több mint 10 éve
Jelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀RutinMTK?
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Jelentem, a kékek elindulnak hazafelé... Mármint a nézők. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Rendesek vagyunk, a csóri Saints sose nyert volna idegenben nélkülünk 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Malvo
98
Ingram megérdemelte
több mint 10 éve
Na ennyi volt mára.
több mint 10 éve
Game Over. Sajnos.
több mint 10 éve
Nem bántanám Harpert, nem őt minősíti, hogy ő a legjobb safetynkgabokockaAz egy dolog, de ezen a meccsen már kb ötször beszólt Jimmynek a nagy semmire
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Meg Scobee mert 12-7 lett. 😀😀 Mi csak FGket lőttünk, mert pl MJD a 1 yardos vonalon elfumblizta a labdát...szóval maradjunk annyiban, hogy a D# nyerte meg a meccset GabbertnekShilkorGraham Boston párharc, nyami....Biztos egy pöcs.
Ezeket ki a faszom találja ki...gabokocka
Gabbert mégy meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen! 3 negyedig még 1st downt se tudtak elérni Flaccoéknak, ellenben 4 & 43 szituja is volt a Ravensnek 😀😀iktriadAzt az évet a mayák törölték , úgyhogy az nem számít.Sixo67Dehogynem Csak 2011ben 3szor is voltunk.iktriadhoppá, plusz egy JAX meccs? 😀KampmanAz elmúlt 5 évben összesen nem volt ennyi. iktriadék tüntettek.Sixo67
több mint 10 éve
Nem készült fel rendesen a meccsre... Gabbert kortörténetet alap , hogy tudja az ember.Csak kérdezte, hogy volt-e. Volt.iktriadGabbert mégy meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen. 3 negyedig még 1st downjuk se volt Flaccoéknak, ellenben volt 4 & 43 szitu is. 😀😀iktriadHöri most mondta, hogy Gabbert nem volt Sport TV-ben...Sixo67
több mint 10 éve
szóval maradjunk annyiban, hogy a D# nyerte meg a meccset GabbertnekGraham Boston párharc, nyami....Biztos egy pöcs.
Gabbert mégy meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen! 3 negyedig még 1st downt se tudtak elérni Flaccoéknak, ellenben 4 & 43 szituja is volt a Ravensnek 😀😀iktriadAzt az évet a mayák törölték , úgyhogy az nem számít.Sixo67Dehogynem Csak 2011ben 3szor is voltunk.iktriadhoppá, plusz egy JAX meccs? 😀KampmanAz elmúlt 5 évben összesen nem volt ennyi. iktriadék tüntettek.Sixo67
több mint 10 éve
Nem bántanám Harpert, nem őt minősíti, hogy ő a legjobb safetynk
több mint 10 éve
Csak kérdezte, hogy volt-e. Volt.Gabbert mégy meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen. 3 negyedig még 1st downjuk se volt Flaccoéknak, ellenben volt 4 & 43 szitu is. 😀😀iktriadHöri most mondta, hogy Gabbert nem volt Sport TV-ben...Sixo67
több mint 10 éve
Gabbert mégy meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen. 3 negyedig még 1st downjuk se volt Flaccoéknak, ellenben volt 4 & 43 szitu is. 😀😀iktriadHöri most mondta, hogy Gabbert nem volt Sport TV-ben...
több mint 10 éve
Graham Boston párharc, nyami....Biztos egy pöcs.
Gabbert még meg is nyerte élete első prime time (és Sport Tvs) meccsét, ráadásul a Ravens ellen! 3 negyedig még 1st downt se tudtak elérni Flaccoéknak, ellenben 4 & 43 szituja is volt a Ravensnek 😀😀Azt az évet a mayák törölték , úgyhogy az nem számít.Sixo67Dehogynem Csak 2011ben 3szor is voltunk.iktriadhoppá, plusz egy JAX meccs? 😀KampmanAz elmúlt 5 évben összesen nem volt ennyi. iktriadék tüntettek.Sixo67