Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Morstead azért hozza magát, mi punt volt az
több mint 10 éve
Azt Keenan Allen is művészien tudja, megy Ace Sanders is.Vajon Bersin lesz a sztrárreturner?gabokockaFair catcherJakehomer
több mint 10 éve
Vajon Bersin lesz a sztrárreturner?gabokockaFair catcher
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Vagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀iktriadAkkor padawanod.
több mint 10 éve
Davis erre a jelenetre készülve egy hete nem mosott fogatatapapaVagy meccs előtt hagymát evett.
több mint 10 éve
Majd kiötlök valami kreatívat a 16. hétre.Te is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.Sixo67De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
több mint 10 éve
Davis erre a jelenetre készülve egy hete nem mosott fogat
több mint 10 éve
Vagy csak trollkodni akart, és kíváncsi volt beolvassák-e. 😀elsőéves nfl-néző kérdi van-e esély a 0-7 után a 9-7-reKampmanDe cuki kérdésWyattSzegény Oakland szimpatizánsKampmanMi volt a kérdés? Nem tudom Sport1-en nézni épp. 😕Szamár
több mint 10 éve
Vajon Bersin lesz a sztrárreturner?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Te is beírhatnál valami hasonlót, pl , hogy Bortles lehet-e még MVP.De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀iktriad
több mint 10 éve
Kampman
28 290
elsőéves nfl-néző kérdi van-e esély a 0-7 után a 9-7-reDe cuki kérdésWyattSzegény Oakland szimpatizánsKampmanMi volt a kérdés? Nem tudom Sport1-en nézni épp. 😕Szamár
több mint 10 éve
Davis osztja az ívet Grahamnek
több mint 10 éve
Bejuthat-e az Oakland a playoffba idén.De cuki kérdésWyattSzegény Oakland szimpatizánsKampmanMi volt a kérdés? Nem tudom Sport1-en nézni épp. 😕Szamár
több mint 10 éve
0-7ről lehet -e még PO.De cuki kérdésWyattSzegény Oakland szimpatizánsKampmanMi volt a kérdés? Nem tudom Sport1-en nézni épp. 😕Szamár
több mint 10 éve
Nálunk is nagy, csak nem ekkora nagy.Nézem, hogy valami fehér srác sack-el, tökre örültem, hogy Kítli, erre meg ...Sixo67Látod, nálunk a gunner is ekkora ászJakehomer
Norman tökre jó ma, ellensúlyozza Casont.
több mint 10 éve
Davis és Graham románca tovább folytatódik
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
De cuki kérdésWyatt
Szegény Oakland szimpatizánsKampmanMi volt a kérdés? Nem tudom Sport1-en nézni épp. 😕
több mint 10 éve
Remélem nem lesz több felvétel Cam Newton szájüregéről. Épp eszem.iktriadCsak el ne harapd a nyelved.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
De cuki kérdésWyattKiváncsi vagyok komoly volt-e vagy trollkodás. 😀
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Szegény Oakland szimpatizáns
több mint 10 éve
Továbbra sem tudom túltenni magam a Jones-Boston safety pároson, erre Colin nyom egy sacket 😀