Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Ez már tipszmix-gate gyanús.te vagy az Saaandor
Minitron
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Normane volt ez sokkal inkább.
több mint 8 éve
jólvan, megvolt megint a gyerekáldozat a Seattle öltözőjében
több mint 8 éve
Coleman kezdi hozni a régi formáját
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Zseniális dobás?? 😊
több mint 8 éve
Valaki tudna dobni egy normális streamet mert a zunox így 5percel a vége előtt kezdi feladni..Sport2
Coolearie
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Norman elszállt mint a győzelmi zászló.
több mint 8 éve
LOL, ez megint milyez passz volt Russ?
több mint 8 éve
moncsy91
197
Wilson a tudatos Eli Manning....
több mint 8 éve
Hát igen, az már egy másik TÖRTÉNET... 😀Inkább írok SMS-t a Denver - Pittsburghre, hátha Udvardi professzor úr megválaszol egy két szabálykönyvi nyitott kérdéstne igyál többet 😊Hát van free safety meg van strong safety... ha free akkor ingyen jár, ha strong akkor verni kell érte a bírótSAFETY!!!!!!!!???
Hanni
nexion218
bobi0092
gamerkr
bobi0092
több mint 8 éve
mondom én lesz itt még hosszabítás
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Faszomat
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
befosok, azmi
több mint 8 éve
Nem jönInkább írok SMS-t a Denver - Pittsburghre, hátha Udvardi professzor úr megválaszol egy két szabálykönyvi nyitott kérdéstne igyál többet 😊Hát van free safety meg van strong safety... ha free akkor ingyen jár, ha strong akkor verni kell érte a bírótSAFETY!!!!!!!!???
Hanni
nexion218
bobi0092
gamerkr
bobi0092
több mint 8 éve
Ezt a mákot amit Wilson tol nem hiszem el 😀
több mint 8 éve
hú ezt már láttam vhol...... ><
több mint 8 éve
egyszer volt Budán kutyavárás.Vége Hail MaryMármint Fail?
gaben
silent7939
több mint 8 éve
Valaki tudna dobni egy normális streamet mert a zunox így 5percel a vége előtt kezdi feladni..
több mint 8 éve
Cypress
3 228
A bwinen öt perce ez az eredmény látható: sports.bwin.com/hu/live/%C3%A9l%C5%91-fogad%C3%A1s
több mint 8 éve
Caroll most hív egy passzt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Inkább írok SMS-t a Denver - Pittsburghre, hátha Udvardi professzor úr megválaszol egy két szabálykönyvi nyitott kérdéstne igyál többet 😊Hát van free safety meg van strong safety... ha free akkor ingyen jár, ha strong akkor verni kell érte a bírótSAFETY!!!!!!!!???
Hanni
nexion218
bobi0092
gamerkr
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
azért az az fg eléggé kellett volna az első félidő végén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
aranyköpés alertEz sztem catch, de az idei játékvezetés alapján incomplete 😊a new yorki központban az van mint a foci VB alatt.
gabokocka
bedobnak egy cerkófmajomnak két banánt, az egyik catch van, a másikon incomplete, amelyiket megeszi, az az ítélet.
Höri