Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 8 éve
SAFETY!!!!!!!!
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
B+
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Safety WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEM
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Ez sztem catch, de az idei játékvezetés alapján incomplete 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez az sms XDDDDD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
ja így megadjáktwitter.com/OBJ_3/status/688822872123506688
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Catch
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Tökmindegy, a bíróknak fingjuk se lesz az egészről és stands lesz.Amúgy New Yorkban nézik vissza, a helyszíni bírónak sok köze nincs hozzá nem?
Duff
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Az megvót.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Boston is a brotherhoodA Celtics nem elég suttyó banda?Nekem is kéne már találnom egy második kedvenc csapatot, annyira irigylem az ilyen sms-írókatNekem van. A Boston Red Sox meg a Boston Bruins.
Kampman
Minitron
gaben
több mint 8 éve
twitter.com/SandoESPN/status/688822936837443584
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tökmindegy, a bíróknak fingjuk se lesz az egészről és stands lesz.sajnos. 😥
Duff
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
ez keccs
több mint 8 éve
A kosárlabdát nem csípem 😊A Celtics nem elég suttyó banda?Nekem is kéne már találnom egy második kedvenc csapatot, annyira irigylem az ilyen sms-írókatNekem van. A Boston Red Sox meg a Boston Bruins.
Kampman
Minitron
gaben
több mint 8 éve
Az bent volt! ...Lockett nagy király
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
STANDS
---
több mint 8 éve
Duff
3 133
Tökmindegy, a bíróknak fingjuk se lesz az egészről és stands lesz.
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Jöhet a piros
több mint 8 éve
Az catch tesóim.
több mint 8 éve
Nekem is kéne már találnom egy második kedvenc csapatot, annyira irigylem az ilyen sms-írókatPats, elég jól lefednéd magad. Bár most hogy Brady kiégett... legyen a Bears
Kampman
több mint 8 éve
A Celtics nem elég suttyó banda?Nekem is kéne már találnom egy második kedvenc csapatot, annyira irigylem az ilyen sms-írókatNekem van. A Boston Red Sox meg a Boston Bruins.
Kampman
Minitron
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
írj egy levelet, hogy miér nem. Közel vannak, riválisnak kéne lenniükők sajnos nem játszanak a PackersszelNekem is kéne már találnom egy második kedvenc csapatot, annyira irigylem az ilyen sms-írókatnem a Badgers az?
Kampman
Höri
Kampman