Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Focijani a legjobb futó
több mint 10 éve
Azt miért nem kérdezi meg valaki, hogy melyik player asszonyának a legjobb a csöcse?
több mint 10 éve
Bennek addigra nem lesz mozdítható keze, bakker.nem fogja belicsek átvenniYou mean Big Ben
Janek
Cypress
több mint 10 éve
Nem bírja el mert fáj a vállanem fogja belicsek átvenniYou mean Big Ben
Janek
Cypress
több mint 10 éve
Elfelejtve.😉Sorry.Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
nexion218
Csak hidd, hogy nekünk ez már baromi unalmas kérdés...
Jakehomer
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
"QB"-t CB-vel összehasonlítani nem fair.A képlet egyszerű.... Tebow jobb mint az AppleVan ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
Most esett le sajnos végleg, hogy ennek az embernek az ncaa-ről beszélni olyan lehet, mintha Sobrit próbálná valaki meggyőzni egy jó nem Apple készülékről...
baggio
silent7939

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
aucsbazki megint a pats nyer?Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
Cypress
Wester
több mint 10 éve
bazki megint a pats nyer?Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
Cypress
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
több mint 10 éve
A képlet egyszerű.... Tebow jobb mint az AppleVan ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
Most esett le sajnos végleg, hogy ennek az embernek az ncaa-ről beszélni olyan lehet, mintha Sobrit próbálná valaki meggyőzni egy jó nem Apple készülékről...
baggio
több mint 10 éve
csikágó pipasport tv bingo?
Janek
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Valahol erről szól a blitz, érj oda előbb, mint hogy a QB rájöjjön, hogy honnan "hiányzol".A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Jakehomer
Persze ettől még nem ártana egy nagy range-ű FS, ha CB küldesz blitzelni. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sorry.Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
nexion218
Csak hidd, hogy nekünk ez már baromi unalmas kérdés...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jól néz ki Olsen nője.
több mint 10 éve
RÖFFFFF
több mint 10 éve
Van ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
4th és 13 Fake PUUUUUUUNTot!
több mint 10 éve
3. &24 nél ez mi?
több mint 10 éve
Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
több mint 10 éve
inkább teha nem érted, vegyél egy iróniamétert...de hisz tudjuk,hogy ez más kávéházbárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
Drip
batyu
több mint 10 éve
Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson