Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Seamus?A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Jakehomer
több mint 10 éve
Amúgy ezzel én is, de ez azért lehet, hogy kicsit minket minősít 😀Ricsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
több mint 10 éve
3&24= sima first down hoxDe előtte lesz egy szar snap és Wilson elcsúszik és TD passzt ad Lockett-nak
Janek
több mint 10 éve
Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.
több mint 10 éve
jautalom az ilyen meccseketEzek a legszarabb meccsek, amikor első félidőben legyalázza az egyik a másikat utána kijön a másik és meggyalázza egyiket...
red5
Minitron
. KYLE!!!!
több mint 10 éve
Mintha oáran mondták volna, hogy McDermott hülye...minek küldi Normant bliztre : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
lol Wilzon, hogy elkezdett sprintelni mert hogy nem volt sack. egyszer bejött fiú, de itt nem
több mint 10 éve
Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
utalom az ilyen meccseketEzek a legszarabb meccsek, amikor első félidőben legyalázza az egyik a másikat utána kijön a másik és meggyalázza egyiket...
red5
több mint 10 éve
azztakurva..Norman ezt szépen olvasta.
több mint 10 éve
Ricsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
egyesek egy malacot láttak minden alkalommal elillanniEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
SMS: De miért fék ha előre mennek vele, akkor nem gáz?nem mert nyomták a drájvot
bobi0092
több mint 10 éve
Hova tűnt Damon Hill a Kerolájnából? Nem hiszem el, sós vízben?! Nem süllyedhet el!
több mint 10 éve
Ez a meccs egyre jobb es mulatsagosabbaz örökérvényű: milyen meccs?
ulpianus
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Lejárt a támadóidő bazdmeg.
több mint 10 éve
hopp, történt valami a meccsen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀