Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Ott a Baldwin TD..Comeback lesz ebbű sajnos.
több mint 8 éve
De akkor SB-n az Acélvárosiakat verjük meg. 😀Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
Fucu
több mint 8 éve
Ilyet en nem mondtam... Slow down ☺Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
Fucu
több mint 8 éve
Vmelyik Shanahan.SamuraiMcDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
mustaine
Janek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
kezdem sajnálni azt a 10 karolinai gyereket, akinek még nincs Pantherses labdája Newtontól
több mint 8 éve
Sikeres passzNekem még csak most vannak a huddleban..lol
ThundersNFL
több mint 8 éve
Sikeres passz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Sanyi szerint minden csapatnak van mákja, de nekünk kurvára mákunk van évek óta.Végülis... Ő is kap fizetést, szóval csak tud a mákról egyetsmást....😀
Nice.
Duff
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
SamuraiMcDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
mustaine
több mint 8 éve
Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
több mint 8 éve
Rájöttem, hogy Blair Walsh egy alantas kis geci, inkább mellérúgta, mert hogy így nagyobb verést kap a Seattle.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A legjellemzőbb mákfaktorral rendelkező csapat mi vagyunk. Értelek Sanyikám, nagyon nagy szagértő vagy te is. Abszolút helyed van a magyar tv-ben. 10/10
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Caldwell? 😀
Bazzani
több mint 8 éve
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Patrícia.
Bazzani
több mint 8 éve
Ricsi 40 pont különbségnél is azt fogja mondani, hogy "ha van csapat, aki ebből fel tud állni az a Seahawks"?par perc mulva lehet megtudjuk.
ZERO_L
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
több mint 8 éve
Duff
3 133
Sanyi szerint minden csapatnak van mákja, de nekünk kurvára mákunk van évek óta.Nice.
több mint 8 éve
Ricsi : bárkivel játszhatna a PanthersVálasz : egyik se, mert a Seahawks meccs előbb volt, mint a WSH-GB
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
m.youtube.com/watch?v=ZxzsryP43IIEzt az ütős videót küldöm a hawks drukkereknek.
több mint 8 éve
batyu
630
Majd jövőre az nem az Eagles?lynch marad hox jövőre is?hoax lesz jövőre
Janek
Mazzu
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Ricsi 40 pont különbségnél is azt fogja mondani, hogy "ha van csapat, aki ebből fel tud állni az a Seahawks"?Tekintve, hogy ők játszanak ma a Panthers ellen, matematikailag csak ők tudnak felállni bármilyen eredményből.
ZERO_L
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Kijön a Seahawks a második félidőre?Nem, szerintem gyorsan átrepteti a Denvert, hogy játsszák le a SB-t gyorsan, mert ennek így nincs értelme
StormST
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀