Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Ott a Baldwin TD..Comeback lesz ebbű sajnos.
több mint 10 éve
De akkor SB-n az Acélvárosiakat verjük meg. 😀Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
Fucu
több mint 10 éve
Ilyet en nem mondtam... Slow down ☺Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
Fucu
több mint 10 éve
Vmelyik Shanahan.SamuraiMcDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
mustaine
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kezdem sajnálni azt a 10 karolinai gyereket, akinek még nincs Pantherses labdája Newtontól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Sikeres passzNekem még csak most vannak a huddleban..lol
ThundersNFL
több mint 10 éve
Sikeres passz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Sanyi szerint minden csapatnak van mákja, de nekünk kurvára mákunk van évek óta.Végülis... Ő is kap fizetést, szóval csak tud a mákról egyetsmást....😀
Nice.
Duff
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
SamuraiMcDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
mustaine
több mint 10 éve
Nem-nem. SB or bust. Ez már májusban így volt.Na is foglalkozz vele, nekem már az első PO WIN is eléggé tetszik ahhoz, hogy elégedett legyek.Ezaz nyomasd a pozitív dolgokat. Oh wait.Haaat ezt latva kisse elbizonytalanodtamOda a Lombardit a PanthersnekCsak utánunk édes fiam. 😛
silent7939
Rozo
silent7939
Fucu
Innen már csak álom. 😊
Rozo
több mint 10 éve
Rájöttem, hogy Blair Walsh egy alantas kis geci, inkább mellérúgta, mert hogy így nagyobb verést kap a Seattle.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A legjellemzőbb mákfaktorral rendelkező csapat mi vagyunk. Értelek Sanyikám, nagyon nagy szagértő vagy te is. Abszolút helyed van a magyar tv-ben. 10/10
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Caldwell? 😀
Bazzani
több mint 10 éve
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Patrícia.
Bazzani
több mint 10 éve
Ricsi 40 pont különbségnél is azt fogja mondani, hogy "ha van csapat, aki ebből fel tud állni az a Seahawks"?par perc mulva lehet megtudjuk.
ZERO_L

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
McDermott vagy Patricia lesz 2017-ben a Lions HC?Jim Caldwell
Bazzani
több mint 10 éve
Sanyi szerint minden csapatnak van mákja, de nekünk kurvára mákunk van évek óta.Nice.
több mint 10 éve
Ricsi : bárkivel játszhatna a PanthersVálasz : egyik se, mert a Seahawks meccs előbb volt, mint a WSH-GB
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Majd jövőre az nem az Eagles?lynch marad hox jövőre is?hoax lesz jövőre
Janek
Mazzu
több mint 10 éve
Ricsi 40 pont különbségnél is azt fogja mondani, hogy "ha van csapat, aki ebből fel tud állni az a Seahawks"?Tekintve, hogy ők játszanak ma a Panthers ellen, matematikailag csak ők tudnak felállni bármilyen eredményből.
ZERO_L
több mint 10 éve
Kijön a Seahawks a második félidőre?Nem, szerintem gyorsan átrepteti a Denvert, hogy játsszák le a SB-t gyorsan, mert ennek így nincs értelme
StormST
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀