Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
A Seahawks védelem erősen hajaz ma arra, amit a Maddenben látni mikor Rookiera állítom mert kellenek a statok a támadóimnak. :/Nekem ma lett meg Luckkal a 70 td egy szezonban, Fleener pedig 6 elkapott td egy meccsen.
bobi0092
Tisztára mint az életben.
több mint 8 éve
naValaki megsértette sms-ben Ricsit. Ki volt a bitang? 😀Pedig nem is volt gyengécske a KC tegnap... Harmatgyenge volt... 😊
MirrMurr
MrMiksa
több mint 8 éve
Duff
3 133
Arra számítottam, hogy jobb lesz az elején a Panthers, mert a 7 órás meccseken mindig hót szarul kezdünk. Na de nem kéne eldőlnie egy félidő alatt...
több mint 8 éve
Sanyi nagyon erőltetetten próbál szkeptikus szakértőt játszani...ő a rossz zsaru
StormST
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Valaki megsértette sms-ben Ricsit. Ki volt a bitang? 😀Pedig nem is volt gyengécske a KC tegnap... Harmatgyenge volt... 😊
MirrMurr
több mint 8 éve
Sanyi nagyon erőltetetten próbál szkeptikus szakértőt játszani...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Sanyinak hiányzik a Panthers offenstől valami...a hiba? 😀
Toca
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
A Seahawks védelem erősen hajaz ma arra, amit a Maddenben látni mikor Rookiera állítom mert kellenek a statok a támadóimnak. :/
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
pedig (South) Alabama Jaguars már van 😊Az 1/1-esnek kellene osztályozót játszani a cfb bajnokkal (de lehetne akár Jaguars-Alabama is hagyományosan)biztos nagyon motiváltak lennének a srácok, miután 18-19 meccsen széttörték egymástEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092
Löfli
baggio
több mint 8 éve
tényleg nincs benne erő a car O ban....eddig kb az van amit akarnak
több mint 8 éve
Sanyinak hiányzik a Panthers offenstől valami...
több mint 8 éve
1544 volt ott szóval ja a SEA-GB a nyerő, ha nem vesszük be azokat amikor az egész playoff napra egy eredménykövető voltHa már rekordok, melyik meccskövetőben volt a legtöbb hozzászólás ? (Denver - Steelers Tebowal?)Az már eltűnt, szóval nem lehet tudni. 2013 nyara óta a legtöbb a Colts-Chiefs 2014. januári wild card meccsen volt
bobi0092
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Sanyi nem látja, nem is értem, hogy mit nem, de nem látja 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sima BAMA lenne minnek kéne megnézni ?Az 1/1-esnek kellene osztályozót játszani a cfb bajnokkal (de lehetne akár Jaguars-Alabama is hagyományosan)biztos nagyon motiváltak lennének a srácok, miután 18-19 meccsen széttörték egymástEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092
Löfli
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Valaki megsértette sms-ben Ricsit. Ki volt a bitang? 😀
több mint 8 éve
Az 1/1-esnek kellene osztályozót játszani a cfb bajnokkal (de lehetne akár Jaguars-Alabama is hagyományosan)biztos nagyon motiváltak lennének a srácok, miután 18-19 meccsen széttörték egymástEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Gyengécske KC....
több mint 8 éve
Gorcsev
500
Tavaly sem hasítottak az első félidőben.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenjinxtriad strikes again?
baggio
több mint 8 éve
biztos nagyon motiváltak lennének a srácok, miután 18-19 meccsen széttörték egymástEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092