Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 10 éve
oszt nem hallgatnak rád, ó jajEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092
több mint 10 éve
lol, aszittem, hagyják őket feküdni még, és egy másik labdával tolják tovább
több mint 10 éve
ez gyalázat eddig 😕 nem baj, nem lehet mindig SB-t játszani
több mint 10 éve
Ott valakit szépen seggre fejeltek.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Mint 2 óvodás
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
XD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
basszameg, Olsenre kéne figyelni, ez se sikerül.
több mint 10 éve
Meglátta Sandra Bullockot biztos
több mint 10 éve
tényleg, 2110-2099Ha már rekordok, melyik meccskövetőben volt a legtöbb hozzászólás ? (Denver - Steelers Tebowal?)tavaly a Seattle - Green Bay
bobi0092
Höri
több mint 10 éve
Minek mégegy probowl?Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
bobi0092
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
helyesEgyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenBe fog jönni a Denver-Arizonam.
baggio
Amadeus91
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenvótmá
baggio
több mint 10 éve
Előbb-utóbb csak összetörik a nútn-ingát, ha ennyit szaladgál a lyukakban.
több mint 10 éve
Aztat a visszbül veszik ki...Folyékony oxigén?Brady már vízzel is foglalkozik? Azt hittem csak levegőben utazik a csóka...😀FELLOCSOLTÁK A PÁLYÁT!Szemetek!!!!
baggio
ThundersNFL
nexion218
bobi0092
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenBe fog jönni a Denver-Arizonam.
baggio
több mint 10 éve
Kivonta a viiizboooFolyékony oxigén?Brady már vízzel is foglalkozik? Azt hittem csak levegőben utazik a csóka...😀FELLOCSOLTÁK A PÁLYÁT!Szemetek!!!!
baggio
ThundersNFL
nexion218
bobi0092
több mint 10 éve
Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippembenÉn évek óta ágálok az NFL helyosztókért... vagy legalább egy bronzmeccsért.
baggio
több mint 10 éve
Vízbül veszi ki a zoxigént!Folyékony oxigén?Brady már vízzel is foglalkozik? Azt hittem csak levegőben utazik a csóka...😀FELLOCSOLTÁK A PÁLYÁT!Szemetek!!!!
baggio
ThundersNFL
nexion218
bobi0092

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Folyékony oxigén?Brady már vízzel is foglalkozik? Azt hittem csak levegőben utazik a csóka...😀FELLOCSOLTÁK A PÁLYÁT!Szemetek!!!!
baggio
ThundersNFL
nexion218
több mint 10 éve
Egyre kevésbé vagyok biztos a Seattle-Pittsburgh Super Bowl-tippemben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Koszonjuk Emese! ☺Anyam nyutonnak mennyi ideje van*Nútn
silent7939
nexion218
több mint 10 éve
Fejlődik még pár év és ő lesz az AvatárBrady már vízzel is foglalkozik? Azt hittem csak levegőben utazik a csóka...😀FELLOCSOLTÁK A PÁLYÁT!Szemetek!!!!
baggio
ThundersNFL
nexion218
több mint 10 éve
Anyam nyutonnak mennyi ideje van3 emberes pass rush volt, nem is volt üres ember
silent7939
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kácseri
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018