Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
felkapaszkodás - "A Seahawks ha van csapat amelyik meg tudja csinálni." Szegény Ricsi szeretné a nézőket a képernyő előtt tartani 😊 (Még egy TD és én is elmegyek tartalékolni a Vasas meccsére.)tavaly GB elleni főcsoportdöntő?
Burkus
több mint 8 éve
Kuechly elbírna egy hajnyírást70-es évek rajongó
Höri
több mint 8 éve
Azé ilyen nagy lyukakat nem kéne hagyni Wilson-nak meg a társai KFT-nek.
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Szegény Ricsi szeretné a nézőket a képernyő előtt tartani 😊Amióta nincs Bodico reklám ebben annyira nem érdekelt.
Burkus
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
savage!felkapaszkodás - "A Seahawks ha van csapat amelyik meg tudja csinálni." Szegény Ricsi szeretné a nézőket a képernyő előtt tartani 😊 (Még egy TD és én is elmegyek tartalékolni a Vasas meccsére.)Hát érted nem lenne kár 😛
Burkus
empty taxi
több mint 8 éve
felkapaszkodás - "A Seahawks ha van csapat amelyik meg tudja csinálni." Szegény Ricsi szeretné a nézőket a képernyő előtt tartani 😊 (Még egy TD és én is elmegyek tartalékolni a Vasas meccsére.)Hát érted nem lenne kár 😛
Burkus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
felkapaszkodás - "A Seahawks ha van csapat amelyik meg tudja csinálni." Szegény Ricsi szeretné a nézőket a képernyő előtt tartani 😊 (Még egy TD és én is elmegyek tartalékolni a Vasas meccsére.)
több mint 8 éve
Toto21
5 949
Én azért ezt is élveztem 😊 Remélem hamarosan megismétlik!Én nem is értem mit akartak egy normális snap-el, már múlt héten is láttuk, hogy legalább 10 yard-ot kell hátrapattognia a labdának, hogy haladjanak belőle előre!A safety jobb lett volna 😊
Toto21
Jakehomer
több mint 8 éve
Általában tisztelem a divízió ellenfeleket, sőt, olykor még szorítani is tudok nekik a PO-ban (mint tegnap a Cards-nak), de a Hawks "mák-szériája" már-már bosszantó. Szóval hajrá Panthers!
több mint 8 éve
molehill
121
Thieves Avenue
több mint 8 éve
Remélem semmi visszajövősmiracleplay-20yardrólTD vagy valami nem lesz.
több mint 8 éve
Elit ez az O fal :'D
több mint 8 éve
21-0-nál remélem elszabadul a Fórum 😀django unchained 2?
bobi0092
több mint 8 éve
"egylábas görkorcsolya"? 😀Sanyi látott már kétlábast?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
nfl_lover
912
egyszer szurkolnék a hawks-nak akkor is szarok...Tipikus Hawks kezdés ilyenkor.
sLyNz
A Panthers meg arról híres, hogy nem adja le a nagy előnyt a végére. Ja, nem.
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
hello, jó meccsnézést, erős kezdés után remélem a folytatás is ilyen lesz 😊
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Ezt hívják hendikepnek?
több mint 8 éve
Nem, hamár én eladtam magam akkor saintsesek nem jöhetnek.egyszer szurkolnék a hawks-nak akkor is szarok...Egyszerű, szurkolj a Panthersnek 😉
sLyNz
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Philly fanből az összes - mind a kettő - itt lehet. 😊Ha többen leszünk banolsz musti?😁- a Pats szimpatizánsok száma maximalizálva legfeljebb kettőreAz eddigi meccskövetők elég laposak lettek, de most a meccs is jónak ígérkezik, és az időpont is közel megfelelő. Go jó meccs, go Panthers!Egy jó eredménykövetőhöz több dolog is kell
bobi0092
- jó időpont
- legalább közepesen népszerű csapatok
- Ricsi (hogy legyenek hülye sms-ek)
- iktriad
Kampman
mustaine
Csak másnak ér trollkodni?
gordon
több mint 8 éve
Emberek...Há' mi folyik itt Gyöngyösön??????????nono... 😊
nexion218