Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Hill. épp most sérült meg ő isDiggs és Wagner outKi a FS épp? Nem látom.
miközben Griffin, Clowney, Ansah nem is játszott ma.
braxa88
akdestroyer
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Hogennek olyan a feje mint ha kiakarna esni a szeme állandóan 😀
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Diggs és Wagner outKi a FS épp? Nem látom.
miközben Griffin, Clowney, Ansah nem is játszott ma.
braxa88
több mint 4 éve
12th member
1 053
Remeelm nem komoly Wagner serulese elegge kicsavarodott a terde
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Nézzük a jó oldalát, megkapják a lehetőséget a fiatalok.Visszavonom amit a sérülésekről írtam egy hete, az utóbbi 2 meccsen kemény csillaghullás van.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Diggs és Wagner outmiközben Griffin, Clowney, Ansah nem is játszott ma.
több mint 4 éve
Istenem inkább kaptunk volna ki, csak ezt ne...
több mint 4 éve
Wagner a földön. Ez nekem is fáj
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 351
Obazmeg.
több mint 4 éve
Wagner mit keres még a pályán?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Na azért ez nem volt gyenge Carsontól.Betaposta magát, már-már Lynch-es volt 😀
tomz
több mint 4 éve
TSzabi
3 759
Allennek 7 intet kell dobnia egy meccsen hogy leültessék. Van még miért szurkolni
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Engem is nagyon zavar a rengeteg fumble, de közben meg elit számokat hoz majdnem minden más mutatóban.De neki sosem a teljesitmenye volt a problema, hanem az, hogy uveg. Carson volt, hogy kb. 3 meccsen zsinorban felkohogte a labdat, de nem lett leultetve. Par eve az ilyen kivaltdagos jatekosok miatt otrolt meg tobb masik PC-re.Ez is undorito, hogy CC es Penny sorban gyartotta a fumblikat buntetlenul, Prosise csinalnegyet aztan leulteti. Hol van ebben a kovetkezetesseg?Értem amúgy mit akarsz mondani...
undisputedly
De azért Prosise is megkapta a lehetőségeket az évek során, számtalan alkalommal.
Egy normális világban már nem lenne kreditje.
akdestroyer
undisputedly
Most ilyenkor mit csinálsz, leülteted?
Ki a f****m fog akkor futni, érted...
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 351
Na azért ez nem volt gyenge Carsontól.
több mint 4 éve
Nem kell ezt túlagyalni, az első negyed óta tudja mindenki nálatok, hogy nem tudtok olyan szarul játszani, hogy ezt ne húzzátok be, ennek megfelelően le is ültetek szépen.Nem tudom eldönteni hogy nagyon jók vagyunk, vagy kurvaszarok.Sz@rok vagyunk es raadasul le is serult a fe vedelem. En eddig bizakldo voltam, de ez igy magyon keves. Ha lenne nyomas a falon, szenvednenk.
Ez is olyan hullámvasútmeccs.
akdestroyer
undisputedly
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
De neki sosem a teljesitmenye volt a problema, hanem az, hogy uveg. Carson volt, hogy kb. 3 meccsen zsinorban felkohogte a labdat, de nem lett leultetve. Par eve az ilyen kivaltdagos jatekosok miatt otrolt meg tobb masik PC-re.Ez is undorito, hogy CC es Penny sorban gyartotta a fumblikat buntetlenul, Prosise csinalnegyet aztan leulteti. Hol van ebben a kovetkezetesseg?Értem amúgy mit akarsz mondani...
undisputedly
De azért Prosise is megkapta a lehetőségeket az évek során, számtalan alkalommal.
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Ez is undorito, hogy CC es Penny sorban gyartotta a fumblikat buntetlenul, Prosise csinalnegyet aztan leulteti. Hol van ebben a kovetkezetesseg?Értem amúgy mit akarsz mondani...
undisputedly
több mint 4 éve
Nem tudom eldönteni hogy nagyon jók vagyunk, vagy kurvaszarok.Sz@rok vagyunk es raadasul le is serult a fe vedelem. En eddig bizakldo voltam, de ez igy magyon keves. Ha lenne nyomas a falon, szenvednenk.
akdestroyer
több mint 4 éve
Nem tudom eldönteni hogy nagyon jók vagyunk, vagy kurvaszarok.Teljesen irreleváns ez a meccs a szezonotok szempontjából.
akdestroyer
Nyertek, +1W, mást nem lehet belőle megállapítani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 351
Maradjunk a "kurvaszar"-nál. Abból nem lesz nagy csalódás.
több mint 4 éve
Ez is undorito, hogy CC es Penny sorban gyartotta a fumblikat buntetlenul, Prosise csinalnegyet aztan leulteti. Hol van ebben a kovetkezetesseg?
több mint 4 éve
akdestroyer
4 743
Nem tudom eldönteni hogy nagyon jók vagyunk, vagy kurvaszarok.Ez is olyan hullámvasútmeccs.
több mint 4 éve
TSzabi
3 759
Djax ennél a playnél 😀Nem bírom geci, egyedül rohangál a pálya másik felén
TSzabi