NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Chicago Bears - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Hatha Huntley meg pontos is lenne
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
A gurulós nem az én sportom 😀Lesz egy jó Genoa-Roma 3/4-kor! 😄ezt nem tudom hogy fogom végignézni...Én mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kilövöm fél 9kor és lefekszem.
Vrij6
LeviPoki
steelwolf
több mint 3 éve
Ez lesz most a múlt heti Lions -MordorEttem mar a meccs elott...
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Lesz egy jó Genoa-Roma 3/4-kor! 😄ezt nem tudom hogy fogom végignézni...Én mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kilövöm fél 9kor és lefekszem.
Vrij6
LeviPoki
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ez lesz most a múlt heti Lions -Mordor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Kimaradt FG
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
ezt nem tudom hogy fogom végignézni...Én mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kilövöm fél 9kor és lefekszem.
Vrij6
több mint 3 éve
ezt nem tudom hogy fogom végignézni...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Cefet faziskeseben latom a meccset. 😠
több mint 3 éve
KeyG
9 496
A Bears O elit O-nal tűnik a “kemény” védelmünk mellett
több mint 3 éve
gedam
5 905
A nem sikerült FB screen jó lett volna, pici fantázia bújt elő a bokorból.nekem az is tetszett volna ha végigfutunk
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Huntley vérzik a szeménél
több mint 3 éve
KeyG
9 496
A nem sikerült FB screen jó lett volna, pici fantázia bújt elő a bokorból.
több mint 3 éve
Valaki használható linket tudna küldenibfstrms.xyz/watch/nfl-3.php?sport=american-football
Norbi180
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
KeyG
9 496
FigyelemNyilván nála Mustipher is klasszisokkal jobb, de javaslom nézd meg majd őt is magadnak.Az, hogy Mustipher még mindig kezdő a legnagyobb szégyen, amit el lehet képzelni.Nem láttad te még Tyree Phillipset játszani 😃
tüsi91
KeyG
tüsi91
több mint 3 éve
Az offense feltorte a macik terfelet egy yardig. Jobb mint vartam.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nyilván nála Mustipher is klasszisokkal jobb, de javaslom nézd meg majd őt is magadnak.Az, hogy Mustipher még mindig kezdő a legnagyobb szégyen, amit el lehet képzelni.Nem láttad te még Tyree Phillipset játszani 😃
tüsi91
KeyG
több mint 3 éve
Van egy first down-unk.Most ajanljuk fel a dontetlent.
több mint 3 éve
Lassuk. 😵
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Valaki használható linket tudna küldeniDofusports app mobilra
Norbi180
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Az, hogy Mustipher még mindig kezdő a legnagyobb szégyen, amit el lehet képzelni.Nem láttad te még Tyree Phillipset játszani 😃
tüsi91
több mint 3 éve
Norbi180
676
Valaki használható linket tudna küldeni