NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Grat, a tiétek a jobb csapat, de egy kicsit tán beleszartunk a ventilátorba....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Grat a Phinsnek. Ez nem volt dpi, de DJacksé az volt ami. nem volt, full logikus
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem akartalak bántani titeket, én is a Bears-nek drukkoltam, csak kurva jó ez a Dolphins O, nem nagyon lehet őket 400 yard alatt tartani. Sajnos az O nem tudta a végén megnyerni, pedig 1-2 esélyt kaptak azért. A végére felkeményedtek a védelmek. Jobban jöttek ki…na meg ez az ítélet…de ezt lelehet igy is irni, nem kell itt jonni az idezojelekkel.. epp elegge felvan kurva azbagyunk ezzel az d-vel… meg az tobbi gonddal, legalabb te ne okoznal agyergorcsot 😀persze mindenki 30-0-ra szeretne nyerni...az lenne az igazi...csak van egy elég jó O a másik oldalon és ehhez képest még mindig a kezetekben a győzelem...én ennél többet nem gondoltam erről a meccsről"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
ricsiii83
Klaci79
ricsiii83
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Nem akarták, erre nincs ésszerű más opcióVégig fogták húzták bazdmegEzt, hogy nem dobták be???
KeyG
Szipeter
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
szar teljesítmény, kula második félidő, az ellenfel QB csak futni tud és nem tudnak ellene mit csinalnia bírók elcsalják nekünk ez így egy nagy Lose a szememben
több mint 2 éve
ezt eléggé elcsalták a bírók nekünkaz én pofám ég, pedig aztán nekem semmi ráhatásom sincs
Adirotor
több mint 2 éve
Úristen, két kézzel húzta le, ez hogy nem volt zászló?
több mint 2 éve
Hazai pálya, ja nem ide
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ezt eléggé elcsalták a bírók nekünk
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Végig fogták húzták bazdmeg
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ez igaz de 3 drivvel korábbi passzra irtamHa Tua elé dobja TdEzért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
Kúrfürst briareos
Ha ezt most Tua elé dobja TD.
tüsi91
több mint 2 éve
Kár érte, jó meccs volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ajándék pass interference.
több mint 2 éve
igen, simán megvan, de a háta mögé jött, oda tudtunk érniHa Tua elé dobja TdEzért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
Kúrfürst briareos
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
csak ezt nem erre írtaHa Tua elé dobja TdEzért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
Kúrfürst briareos
tüsi91
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
de ezt lelehet igy is irni, nem kell itt jonni az idezojelekkel.. epp elegge felvan kurva azbagyunk ezzel az d-vel… meg az tobbi gonddal, legalabb te ne okoznal agyergorcsot 😀persze mindenki 30-0-ra szeretne nyerni...az lenne az igazi...csak van egy elég jó O a másik oldalon és ehhez képest még mindig a kezetekben a győzelem...én ennél többet nem gondoltam erről a meccsről"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
ricsiii83
Klaci79
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ha Tua elé dobja TdEzért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
persze mindenki 30-0-ra szeretne nyerni...az lenne az igazi...csak van egy elég jó O a másik oldalon és ehhez képest még mindig a kezetekben a győzelem...én ennél többet nem gondoltam erről a meccsről"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
ricsiii83
több mint 2 éve
Inkabb utóbbi, ami erthetetlen számomra de mind1, izgi!!!"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
"védelem nélkül" 😀400 yardot csinaltak ellenunk, sztem fejezd be nyugodtan.
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Egy dolog biztos. Ez a csapat nem adja fel.Nem kell sietni rengeteg idő van. Lehet nyugodtan futni.