Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Még 5-6 ilyen szép passz és el lehet hinni, hogy van valami a levegőben. | Aztán Fox hosszabbit |Cohenre figyelnek, azért ilyen jó Trubisky
alatriste
több mint 7 éve
Még 5-6 ilyen szép passz és el lehet hinni, hogy van valami a levegőben. | Aztán Fox hosszabbit |
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Last Jedi trailer half time 😊És kiderül, hogy Favre az.
Tomcsik
több mint 7 éve
Live on stageOlyan ez, mint amikor a South Park Cows meccsének félidei szünetében fellépett Ricky Martin......öccse.Elő is került Mike Ditka..... hasonmása.A 85-ös Bears állítólag több mindent nyert a mostaninálNem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Valami chicagoi újság online változatában olvastam egy cikket 1-2 éve, ahol azt írták, hogy a teljes klubkultúra meg a tulajdonosok megragadtak a nyolcvanas években.
baggio
Kampman
mustaine
iktriad
Kampman
NEIL DIAMOND
Impersonator
OF THE YEAR
Contast participant
Dave Kaufman.
több mint 7 éve
Na végre Bradford a 2015-ös önmagát mutatja.Akit az Eaglesben anno EatDatPussy csak úgy emlegetett: Chipmunk
mustaine
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Na végre Bradford a 2015-ös önmagát mutatja.Picit rozsdás. Tartsa meg eme szokását jövő hétig.
mustaine
De látom, hogy harap a védelem, ami üdeszínfolt azok után, ahogy feladták a Packers ellen.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Olyan ez, mint amikor a South Park Cows meccsének félidei szünetében fellépett Ricky Martin......öccse.Elő is került Mike Ditka..... hasonmása.A 85-ös Bears állítólag több mindent nyert a mostaninálNem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Valami chicagoi újság online változatában olvastam egy cikket 1-2 éve, ahol azt írták, hogy a teljes klubkultúra meg a tulajdonosok megragadtak a nyolcvanas években.
baggio
Kampman
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
Elő is került Mike Ditka..... hasonmása.A 85-ös Bears állítólag több mindent nyert a mostaninálNem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Valami chicagoi újság online változatában olvastam egy cikket 1-2 éve, ahol azt írták, hogy a teljes klubkultúra meg a tulajdonosok megragadtak a nyolcvanas években.
baggio
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
A 85-ös Bears állítólag több mindent nyert a mostaninálNem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Valami chicagoi újság online változatában olvastam egy cikket 1-2 éve, ahol azt írták, hogy a teljes klubkultúra meg a tulajdonosok megragadtak a nyolcvanas években.
baggio
Kampman
több mint 7 éve
Nem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Aminek 94 éves tulaja van.. 😊
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?Valami chicagoi újság online változatában olvastam egy cikket 1-2 éve, ahol azt írták, hogy a teljes klubkultúra meg a tulajdonosok megragadtak a nyolcvanas években.
baggio
több mint 7 éve
Hah, most látom Höri mit posztolt a Bears topicba 😀 Glennon ma csapatkapitány 😀
több mint 7 éve
Brandon II Marshall állatkodik. Kis szépséghiba, hogy nem nálunk, hanem Denverben.Zach (egykor II) Miller az utolsó mohikán a 2009-es Jags draftból, aki még aktív. (Hacsak Rashad Jennings nem akar még focizni).És a 2012-esből? Blackmon mikor tér vissza? 😀
iktriad
balintbaba
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Jézusom ha jön a végnap mi a halál volt ez a timeout alatt után...AZt tudtuk, hogy ezt tanulnia kell, preseasonben is volt ilyen.
buburubu
több mint 7 éve
Nem láttam még Bears meccset idén, de most már értem a csapattopic teljes apátiáját... Milyen franchise az, aki ezt az embert még engedi hc-ként garázdálkodni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Oravecz Coelho is megmondta: Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.Azt mondod, te leszel az új "Teddy Győrből"? 😊A nagyok is így kezdtékJa.Mustaine, már te is beállsz az egyetemista smsezők közé?Beolvastak vagy mi?
iktriadSajnanincs tévém, bár Höriéket hallgatnám
mustaine
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
buburubu
25
Jézusom ha jön a végnap mi a halál volt ez a timeout alatt után...
"The Bears are who we thought they were!"
több mint 7 éve
Zach (egykor II) Miller az utolsó mohikán a 2009-es Jags draftból, aki még aktív. (Hacsak Rashad Jennings nem akar még focizni).És a 2012-esből? Blackmon mikor tér vissza? 😀
iktriad
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c