Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Lol
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
OMG
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Nagyon szépen oldja meg Trubisky ezeket az oldalfa..., akarom írni oldalpasszokat, kár, hogy ennyire gyenge a Bears wr soraEz mondjuk túl széles volt.
baggio
3&6 ismét.
több mint 7 éve
Annyit nézik hogy megfogják adni
több mint 7 éve
Rhodes oldalára oda se néz Trubiski. #rhodesclosed
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Nagyon szépen oldja meg Trubisky ezeket az oldalfa..., akarom írni oldalpasszokat, kár, hogy ennyire gyenge a Bears wr sora
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Rájöttek hogy Howarddal futni kell ? zsenik!
több mint 7 éve
Meg lett mondva, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény. Tetszettek volna jobban figyelni!
több mint 7 éve
Timu...Remek lassan a portás vagy a vizesfiú fog ILB-t játszani...
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Timu...Remek lassan a portás vagy a vizesfiú fog ILB-t játszani...Glennon beállhat, ha már ő a csapatkapitány ma
Tomcsik
több mint 7 éve
Bradford mindenkit bealtatott aztán bumm
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Egy dolog, amiben tényleg ligaalja ez a Bears. Edzők. Újabb ékes példája.
több mint 7 éve
Essen ki Diggs is...szerintem Diggs most szólt hogy van egy snickerse Bradfordnak a gatyájában. azt próbálják kiszedni
Toca
több mint 7 éve
És Kínom fog szét szedni minket...nyugi túl lehet élni 😕
Tomcsik
több mint 7 éve
Thielen lehozza a meccset ?
több mint 7 éve
Essen ki Diggs is...
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Úgy ismerjük Hollywoodot, mint az eredeti ötletek tárházát?Ezt szerintem senki nem is vitatta, itt tényleg az a kérdés, hogy ennél az új résznél meg merik-e csinálni ugyanazt... A lépegetőkből és pár másik dologból kiindulva sajnos van rá esélyha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
baggio
több mint 7 éve
ja értem, hát ugy tűnik meg. de Daisy Ridley... ezt a meccset is szívesebben néznem ha ő irányítana Keenum helyett
több mint 7 éve
Meghát ott van Kylo is szóval mennek majd a😀 mindegy Daisy Ridley benne van úgyis megnézi minden jóérzésű férfi 😀Úgy is,ha nem akarod..ha nagyon akarod az 7. rész is rá lehet húzni az első kaptafájáraAzért szerintem nem merik ezt megcsinálni.Birodalom visszavág remake, kár h elbasztak ezt a sorozatot.Eléggé annak néz ki eddig. :/
LeviPoki
Mr.Breaker
Toca
D11
LeviPoki
D11
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Hát hála égnek visszatettem a hűtőbe...Már felforrt volna 😊Na a Star Wars előzetesért már megérte fennmaradni 😊 Trubisky nem volt rossz eddig de a sok bünti és a hülye játékhívások eddig hátráltatják. A kedves zebrák elvettek egy tök normális TD-t...A D úgy látszik szeretne segíteni Trubiskynek, renélem a 2. félidőben végre előáll valamivel az O, vagy legalább nem lesz 4 zászló egy driveon belül...A kérdés az,hogy fogsz-e sörözni? 😀
Tomcsik
LeviPoki