Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Most én igazán nem akarok bántani senkit, de messze az NFC Northban vannak a legostobább edzői stábok
több mint 7 éve
Amos hogy is mondják a nagyok? Seggrefejelte!
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Most kéne egy labdaszerzésNe akarj ilyen sokat, most adtátok el
Tomcsik
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Imádjuk,igen.Ah, nálam Mornhinweg tuti top3-as | meg a Ravens drukkereknél is feltételezem |Már el is felejtettem, hogy Shurmur a Vikes OC-ja. Kedvenc edzőm a ligában.Nehéz a választás, mert a top3 egyértelmű, de kis schotty és sparano minimum ugyanez a szint
mustaine
baggio
mustaine
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Bradford is az SW trailert várja már inkább , a töke ki van,hogy vissza kellett mennie a pályára. 😀
több mint 7 éve
Ah, nálam Mornhinweg tuti top3-as | meg a Ravens drukkereknél is feltételezem |Már el is felejtettem, hogy Shurmur a Vikes OC-ja. Kedvenc edzőm a ligában.Nehéz a választás, mert a top3 egyértelmű, de kis schotty és sparano minimum ugyanez a szint
mustaine
baggio
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Pörgessék le ezt a 2 percet és jöhet az SW trailer.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Milyen roncs derby van itt kéremszépen. 😀Ne fikázd az NFC North 4. legrangosabb rivalizálását!
Mr.Breaker
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Ez a meccs azért 2-0, mert a Bears egy rosszul edzett, felkészített csapat. S ezért fog kikapni.
több mint 7 éve
Már el is felejtettem, hogy Shurmur a Vikes OC-ja. Kedvenc edzőm a ligában.Nehéz a választás, mert a top3 egyértelmű, de kis schotty és sparano minimum ugyanez a szint
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Cohen néha azt hiszi, hogy legkönnyebb szinten maddenezik
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Milyen roncs derby van itt kéremszépen. 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Csóri Bradford most jöhet vissza,
több mint 7 éve
Griffen te jó ég
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Bradford ennyi volt mára, köszönjük, remélem még egy negyedik csapatot is lejáratnak majd shurmurral
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ez a kereszt jól be lett nézve
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Már el is felejtettem, hogy Shurmur a Vikes OC-ja. Kedvenc edzőm a ligában.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
10 napod volt készülni. Ennyi bünti, főleg false start meg ilyenek nem férnek bele. Ennyi jó field pozícióból egy rohadt FG-t nem tudtunk még összerakni...Össze kaphatnák magukat a srácok mielőtt a D elkezd fáradni
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Vikings annyira agresszív, amennyire lehet. Ez az utolsó 3. down is mehh. Tökéletesen mutatja ez a meccs, miért rossz ez a Bears.
több mint 7 éve
Foerster féle trippre gondoltam de a Lambeau valóban ütösebb 😀gecc Fox ugy néz ki mint valami alkesz nagybácsi aki épp brutál trippen van túlmúlt csütörtökön megjárta a Lambeau-t, ÉS TÚLÉLTE
D11
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
gecc Fox ugy néz ki mint valami alkesz nagybácsi aki épp brutál trippen van túlmúlt csütörtökön megjárta a Lambeau-t, ÉS TÚLÉLTE
D11
több mint 7 éve
Annyira adnék egy snickerst Bradfordnak amikor ilyen anyámasszonykatonája fejjel ül a padon és tükröződik róla a tanácstalanság
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Dropok,büntetések...hát nem ez a legjobb stratégia,hogy segítsd az ujonc QB-dat.