Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
Ez szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nocsak, nocsak. A remény feléledt?
több mint 1 éve
McCarthy maradhatott volna a zenenel
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Eldőlt 😀
több mint 1 éve
Pont írni akartam hogy ennél szarabb kezdést a 2. félidőben nehéz volt elképzelni …
több mint 1 éve
Köszi, már kezdtem aggódni.O pihenhet, remélem felébrednek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Az komoly
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Akkor nem fumble, hanem pick6 😀
több mint 1 éve
Érik az a JJ fumble, ez már nem az első ilyen eset volt.
több mint 1 éve
Eros kezdes
több mint 1 éve
Majd a Cardinals-Bengals SB 😀jah, de milyen kurvajó lenne ha mégis sikerülne? 😊Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jah, de milyen kurvajó lenne ha mégis sikerülne? 😊Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
több mint 1 éve
Ezek a reklamok hatalmasak az ESPN-en
több mint 1 éve
Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
több mint 1 éve
én csak az első félidőt láttam még, de én a reklám mentes verziót nézem ami bő kicsit több mint 2 óraAzt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Csak az év meccse volt. 😀Azt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Azt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Nem mondtam h nem. Csak hogy lehetne ez akár nagyobb különbség is.A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorossztem Caleb játéka is az volt az első negyedben
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorossztem Caleb játéka is az volt az első negyedben
shagi0206
több mint 1 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
több mint 1 éve
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szoros
több mint 1 éve
nice
több mint 1 éve
Santos nézte a Pool-Arsenal meccset, és megtetszett neki Domi lövése, ezért lőtte ennyire szélre.