NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Chicago Bears
több mint 2 éve
southmiki
654
Zape sem lesz a "Megváltó" a jelek szerint...Legnagyobb kérdés hogy ki lesz jövőre az off koordinátor mert ha az ideiek maradnak akkor Zappe ha jön valaki akkor akár Jones is lehet a még kezdő.
Castleai01
több mint 2 éve
Zape sem lesz a "Megváltó" a jelek szerint...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Na most lehet utálni XDAzért ez a Zappe gyerek kicsit mázlis is. 2x is sima int lehetett volnajinxxxxx
Tomcsik
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Egyszer kifogysz a mázliból 😊Azért ez a Zappe gyerek kicsit mázlis is. 2x is sima int lehetett volnajinxxxxx
Tomcsik
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Azért ez a Zappe gyerek kicsit mázlis is. 2x is sima int lehetett volnajinxxxxx
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Azért ez a Zappe gyerek kicsit mázlis is. 2x is sima int lehetett volna
több mint 2 éve
Ha nem kellene 40 perc múlva kelnem egyébként is most mennék vissza aludni... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Most csak felebredtem, ranezni az eredmenyre es beigazolodott amitol feltem.Én még mindig nem bírom épp ésszel felfogni amit látok, Fields karriernapot tart menekülésbe, megússzak a fumblekat, szerencsés futások.Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,nekem ez a maximális stay away volt.
KeyG
de a Mac undernek nem tudtam ellenállni 😀
shawnka
A Pats meg nem csinál semmit Zappe 5 percén kívül. Többet nem fogadok és inkább elrakom Game Passra a pénzt, vagy veszek banánt vagy bármit. De sosem gondoltam volna, hogy a Bears 13 pontnál többet rak fel, amit láttam eddig a két csapattól.
KeyG
En nem voltam ilyen nyugodt a meccs elott. Annyira mindenki nekunk adta ezt h gondoltam ez nem lesz sima vagy csunyan kikapunk.
Meg azert a Macikkal jatszunk, a vedelemtol feltem meg attol is h Fields meg pont ellenunk talal magara.
több mint 2 éve
Jól van, mindenki szar ma... 😛
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Őszintén? Ha nem valamelyik NF vagy Ravens ellen, akkor nem.Nincs még vége. Amúgy a szerencsével a Pats se állt hadi lábon szóval ne fogjuk erre. Fields szinte minden héten ilyen menekülő napokat tart, nem nézel sok Bears meccset mi? XDÉn még mindig nem bírom épp ésszel felfogni amit látok, Fields karriernapot tart menekülésbe, megússzak a fumblekat, szerencsés futások.Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,nekem ez a maximális stay away volt.
KeyG
shawnka
A Pats meg nem csinál semmit Zappe 5 percén kívül. Többet nem fogadok és inkább elrakom Game Passra a pénzt, vagy veszek banánt vagy bármit. De sosem gondoltam volna, hogy a Bears 13 pontnál többet rak fel, amit láttam eddig a két csapattól.
KeyG
Tomcsik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Nincs még vége. Amúgy a szerencsével a Pats se állt hadi lábon szóval ne fogjuk erre. Fields szinte minden héten ilyen menekülő napokat tart, nem nézel sok Bears meccset mi? XDÉn még mindig nem bírom épp ésszel felfogni amit látok, Fields karriernapot tart menekülésbe, megússzak a fumblekat, szerencsés futások.Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,nekem ez a maximális stay away volt.
KeyG
shawnka
KeyG
több mint 2 éve
Nincs nálunk a labda, kíváncsi lennék egy labdabirtoklás statra..Bears - 25:52
Nomac
Pats - 14:16
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Én még mindig nem bírom épp ésszel felfogni amit látok, Fields karriernapot tart menekülésbe, megússzak a fumblekat, szerencsés futások.Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,nekem ez a maximális stay away volt.
KeyG
shawnka
több mint 2 éve
Nincs nálunk a labda, kíváncsi lennék egy labdabirtoklás statra..
több mint 2 éve
Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,nekem ez a maximális stay away volt.
KeyG
több mint 2 éve
Olyan hibákat csinálunk..
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Hihetetlen, hogy mindenki akkor szopja fel magát, ha ellene rakok,
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tudod szerintem Getsy kiválóan elpalástolja az offense gyengeségeit. Főleg a támadófalét. De two minute driveban melyik védelem ugrik a play action passzokra, bootlegre? Vannak szituációk, amikor sajnos tetszik nem tetszik ki kell állni shotgunba. S akkor jön az, hogy a támadófalban valaki biztos szar. De ezt Getsy ebben az első félidőben kiválóan elrejtette. Ha ezt a meccset a személyes kedvenceid közül hívja valaki egy rossz szabad nincs.yMert faszság, és nem működik?
Borom mindig túlzottan kimegy a külső oldalra. Folyamat befelé megverik… Fields micsoda futás megintIlyen az, amikor a lábad nem elég gyors és ezt tudod magadról.
Tomcsik
Miert, de miért hívjuk a pocket passzt??????!Szerinted miért?
davemayer
tüsi91
davemayer
11 másodperc hátra és elégetsz 8 másodpercet, hogy ne legyen időd még egy passzra. Ha nem mondták meg neked az edződ, akkor hiba van a coachingban. Ha nem tudod magadtól, akkor...
több mint 2 éve
Én neki mennék. Ne legyünk puncikTe kapod a kickoffot, 6 pont lehet közte, felesleges kockázat lett volna.
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A playcall meglepően jó volt, 70-80%-ban, ami az eddigi kb 20% utàn felüdülés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én neki mennék. Ne legyünk puncikÚgy érzed ezt a mai Patriots-ot csak TD-kal lehet megverni, FG-kal nem? 😛
Tomcsik