Chicago Bears - New York Giants
25 napja
Jön is egy fumbli a sok QB futássalmondjuk nekem ugy tunt h megfogta, lement a foldre es a fold okozot ujabb fumblit
Zet
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
25 napja
udv most ertem utol az elot
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
25 napja
Swift menj a pi...ba
25 napja
Nem, de fél yardon lett volna a labda…Na most, ha jól értem, Daboll a FG pontokat választotta a Bears penalty helyett?Nem lett volna first down.
Zet
Kampman
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
25 napja
Na most, ha jól értem, Daboll a FG pontokat választotta a Bears penalty helyett?Igen mert amúgy sem ment volna újra td-re
Zet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
25 napja
Na most, ha jól értem, Daboll a FG pontokat választotta a Bears penalty helyett?Megtesz mindent hogy bizonyítsa, nem való HC-nak
Zet
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
25 napja
Na most, ha jól értem, Daboll a FG pontokat választotta a Bears penalty helyett?Nem lett volna first down.
Zet
25 napja
Na most, ha jól értem, Daboll a FG pontokat választotta a Bears penalty helyett?
25 napja
Agyrázkodás lehetRW jött be, így legalább nem sérül le DartMert lesérült
Zet
Haba
25 napja
Sewell-t nem akarom jövő héten pályán látni
25 napja
RW jött be, így legalább nem sérül le DartVagyis concussion protocol-ban van….
Zet
25 napja
RW jött be, így legalább nem sérül le Dart
25 napja
A fumble ota tudjuk 2-8Ha most tolnánk egy hosszabb TD drive-ot, talán nyerhetnénk, de mivel
vittore
Bowen is ott van az oldalvonalnál, semmire nincs garancia.
25 napja
A fumble ota tudjuk 2-8
25 napja
Banks hozza a kötelező flaget, amikor sack-elnénkRájött a Bears is, hogy elég, ha felé dobálnak
Zet
25 napja
Banks TE buta fasz!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Banks hozza a kötelező flaget, amikor sack-elnénk
25 napja
Csak le ne sérüljön
25 napja
Jön is egy fumbli a sok QB futással
25 napja
2&10-re rendszeres az olyan hívás, hogy ha megcsinálják akkor is jöhet a 3&5. Mindezt úgy hogy 1. és 2. körben is elkapó jött.nem is értem a hívásokat néha...Zaccheus és Moore is használhatatlan ma. Gratula a Giants-nek a győzelemhezÉs Ben Johnson is használhatatlan ma.
Toto21
mortirolo
Toto21
25 napja
Könyörgöm állítsunk már egy embert QB Spy-ra, mert Dart szétfut minket...
25 napja
Zaccheus és Moore is használhatatlan ma. Gratula a Giants-nek a győzelemhezTe még csak nem is hallottál a Denver elleni meccsünkről, h ilyeneket mondasz???
Toto21
25 napja
nem is értem a hívásokat néha...Zaccheus és Moore is használhatatlan ma. Gratula a Giants-nek a győzelemhezÉs Ben Johnson is használhatatlan ma.
Toto21
mortirolo