Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Trubisky semmit sem hajlando tovabbra sem megdobni, ami 5 yardnal hosszabbjókor írod
Stez
több mint 6 éve
bennett 😀 csezd mög 😀 ezért kell longot küldeni atesóra, azzal legalább nem gecizne, figyeljünk má oda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
észlény
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kurva anyad
több mint 6 éve
Trubisky semmit sem hajlando tovabbra sem megdobni, ami 5 yardnal hosszabb
több mint 6 éve
A faszért játszik ennyit z a gyökér, más csapatban PS-be se kéne! Itt meg toljuk rá a játékot... gratulaAz a kurvanagy baj hogy Adams-ben is benne van ugyanez
Gege55
több mint 6 éve
A faszért játszik ennyit z a gyökér, más csapatban PS-be se kéne! Itt meg toljuk rá a játékot... gratula50-50 fules is szar volt
Gege55
több mint 6 éve
Ez nálam TD. Miután Smith-é a labda nem ért hozzá már védőnek számító player. Hülye szabály.Pontosan szerintem ez vissza hordható volt...
KeyG
több mint 6 éve
Szerencsére fogyatékos a maci o#, kellene egy kis méz intravénásan a félidőben
több mint 6 éve
Pedig de jól mentünk...
több mint 6 éve
Ez nálam TD. Miután Smith-é a labda nem ért hozzá már védőnek számító player. Hülye szabály.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
anyó azt mondta, hogy seggbe diannás cukor sokkal hatásosabbMert túl sok kávét iszol.Elég uncsi a meccs, nem történik kb semmi.Nekem mar maxon van a pulzusom kb
Ez all time legrosszabb WC kör
Chargers LT
Janek
iktriad
több mint 6 éve
Trubi villantani kéne
több mint 6 éve
Azért megy az offense, mert elég nagy a papír Pederson kezében. Kár ezért az interceptionért.
több mint 6 éve
Szmallwood mekkora gyökér már megint
több mint 6 éve
Nem Orbán, hanem Rogán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Smallwood eddig remekel.
több mint 6 éve
Bazmeg