Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 napja
GGWP
1 napja
Irtam amiatt is, hogy szoljon Hurtsnek emiatt. Meg nem valaszolt.Az sem ártana ha a QB észrevenné amikor üres, nem pedig szaladozna hátrafele a legkisebb nyomásra rögtön.Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?mannion@gmail.com😉
Toto21
dande2
eaglesmcnabb
1 napja
Ringo minek van mèg a csapatba???? Tavaly is folyamat ez csinálta
1 napja
Keenum, most dobott par korhaz passzt
1 napja
Nèha összejön ez is 😏
1 napja
Mannion: jol mukodott a szelso futas az elso felidoben? Mindegyik legalabb 7-8 yardos volt? Akkor most zavarjuk ossze a vedoket azzal, hogy egy olyat se hivok!
1 napja
Kösz 😀 mondjuk itt el is volt küldve csak Hurts nem merte megdobni, jött is a sackIrtam neki.Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?mannion@gmail.com😉
Toto21
dande2
Stez
Szerkesztette: dande2
1 napja
Az sem ártana ha a QB észrevenné amikor üres, nem pedig szaladozna hátrafele a legkisebb nyomásra rögtön.Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?mannion@gmail.com😉
Toto21
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Egyszerűen nem működik...vagy nem elèg 4 emberes nyomás vagy nem èrünk oda mert hátul mindig van vki üres...Rams úgy ruházhat meg jövő héten mint szódás a....Elit pass rush egysèg, már tavaly se nagyon volt....a kèt èvvel ezzelőtti legendàt tolják de sokat nem èrGreenard most tert vissza. Szerintem ö majd dob az egeszen, ha belejön
dande2
Toto21
1 napja
Irtam neki.Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?mannion@gmail.com😉
Toto21
dande2
1 napja
Siriannit es Hurtsöt lehet parterapiara kene küldeni 😀
1 napja
Elit pass rush egysèg, már tavaly se nagyon volt....a kèt èvvel ezzelőtti legendàt tolják de sokat nem èrGreenard most tert vissza. Szerintem ö majd dob az egeszen, ha belejön
dande2
1 napja
Ez idaig egy szep nap. Megerte ataludni a valogatott meccset 😃
1 napja
Keenum ❤️
1 napja
Pontot "szerzett" a D....
1 napja
Hat akkor ez eldolt
1 napja
Tènyleg kellne egy Dnktől való pont szerzès, de úgyse lesz...
1 napja
Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?
1 napja
Edwards vegre megjött a szezonba. Nem gondoltam, hogy Edmundsot visszasirom, de ez van
1 napja
Playcalling masterclass Manniontol
1 napja
Megint túl bonyolulítjuk...
1 napja
Ezeknél a játékoknál szerintem én jobbakat hívnék.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!