Chicago Bears - Philadelphia Eagles

1 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 749 — Tyrone Creek
GGWP
1 napja
Stez SMU Mustangs 50 254 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?
Toto21
mannion@gmail.com😉
dande2
Az sem ártana ha a QB észrevenné amikor üres, nem pedig szaladozna hátrafele a legkisebb nyomásra rögtön.
eaglesmcnabb
Irtam amiatt is, hogy szoljon Hurtsnek emiatt. Meg nem valaszolt.

1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 258 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ringo minek van mèg a csapatba???? Tavaly is folyamat ez csinálta
1 napja
Toto21 Chicago Bears 9 289
Keenum, most dobott par korhaz passzt
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 258 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nèha összejön ez is 😏
1 napja
casaubon Green Bay Packers 4 021
Mannion: jol mukodott a szelso futas az elso felidoben? Mindegyik legalabb 7-8 yardos volt? Akkor most zavarjuk ossze a vedoket azzal, hogy egy olyat se hivok!
1 napja
Egyebkent Lemon-t miert nem tudjatok slant-eknel hasznalni? Ennyire rossz Route futo? Lemon nem Slot receiver?
Toto21
mannion@gmail.com😉
dande2
Irtam neki.
Stez
Kösz 😀 mondjuk itt el is volt küldve csak Hurts nem merte megdobni, jött is a sack

Szerkesztette: dande2
1 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 647 — je suis poloska
Toto21
mannion@gmail.com😉
dande2
Az sem ártana ha a QB észrevenné amikor üres, nem pedig szaladozna hátrafele a legkisebb nyomásra rögtön.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Elit pass rush egysèg, már tavaly se nagyon volt....a kèt èvvel ezzelőtti legendàt tolják de sokat nem èr
dande2
Greenard most tert vissza. Szerintem ö majd dob az egeszen, ha belejön
Toto21
Egyszerűen nem működik...vagy nem elèg 4 emberes nyomás vagy nem èrünk oda mert hátul mindig van vki üres...Rams úgy ruházhat meg jövő héten mint szódás a....
1 napja
Stez SMU Mustangs 50 254 — Whoops, looks like something went wrong.
Toto21
mannion@gmail.com😉
dande2
Irtam neki.

1 napja
Siriannit es Hurtsöt lehet parterapiara kene küldeni 😀
1 napja
Elit pass rush egysèg, már tavaly se nagyon volt....a kèt èvvel ezzelőtti legendàt tolják de sokat nem èr
dande2
Greenard most tert vissza. Szerintem ö majd dob az egeszen, ha belejön
1 napja
Elit pass rush egysèg, már tavaly se nagyon volt....a kèt èvvel ezelőtti legendàt tolják de sokat nem èr

1 napja
Ez idaig egy szep nap. Megerte ataludni a valogatott meccset 😃
1 napja
Keenum ❤️
1 napja
Pontot "szerzett" a D....
1 napja
Hat akkor ez eldolt
1 napja
Fangio "takarodj" 🤦🤷

1 napja
Toto21
mannion@gmail.com😉

1 napja
Tènyleg kellne egy Dnktől való pont szerzès, de úgyse lesz...
1 napja
1 napja
Edwards vegre megjött a szezonba. Nem gondoltam, hogy Edmundsot visszasirom, de ez van
1 napja
Playcalling masterclass Manniontol
1 napja
Megint túl bonyolulítjuk...
1 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 647 — je suis poloska
Ezeknél a játékoknál szerintem én jobbakat hívnék.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!