Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
meme
2 102
Srácok! az L ellenére gratula nektek! Tisszteséggel megharcoltatok ma a kórházválogatottal ellenünk! Sok sikert a továbbiakban is!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
cikesz
590
Andrews megint emelt a portfoliojan. Minden dollart meger. Proshe elete meccset jatszotta. Bateman elso TD-je megvan. Wallace bemutatkozott. A QB4 helytallt. A Bengals gyozott, emelem kalapom minden emlitett elott.Szintén. Jó lenne többet látni Wallace-t, nagyon jó játékos lehet belőle.
RedFive
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Andrews megint emelt a portfoliojan. Minden dollart meger. Proshe elete meccset jatszotta. Bateman elso TD-je megvan. Wallace bemutatkozott. A QB4 helytallt. A Bengals gyozott, emelem kalapom minden emlitett elott.Àmen! 😀
RedFive
több mint 2 éve
Andrews megint emelt a portfoliojan. Minden dollart meger. Proshe elete meccset jatszotta. Bateman elso TD-je megvan. Wallace bemutatkozott. A QB4 helytallt. A Bengals gyozott, emelem kalapom minden emlitett elott.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Jefferson tolt egy Claypoolt a vikesben. 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ValobanHat ez full homaly volt.Igen de ettől függetlenül jól játszott ma sztem
RedFive
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Hat ez full homaly volt.Igen de ettől függetlenül jól játszott ma sztem
RedFive
több mint 2 éve
Hat ez full homaly volt.
több mint 2 éve
meme
2 102
Basszus, egy agyonnyert meccsen felcseszem magam. Eddig könyörögtünk meccseken át, hogy passzoljunk. Most meg futni kellene, erre Joe rohangál a backfielden, amíg valamelyik DL szájba nem veri.Köszönjük szeretett HC-k-nak
SirPub
több mint 2 éve
Nem illendo alazni egy ennyire hendikep ellent.Talán van most ennek egy ilyen üzenetértéke is. A Bengals 5 éven keresztül nagyon gyenge volt, most egy statement győzelmet akarnak.Burrow leülhetne pihenni, mielőtt belesérül megint egy sackbe.Futhatnàtok is. Nem èrtem èn sem mièrt.passzoltatjàk
SirPub
Benibácsi
Kampman
több mint 2 éve
Rekordjavítás, vagy alázásBurrow leülhetne pihenni, mielőtt belesérül megint egy sackbe.Futhatnàtok is. Nem èrtem èn sem mièrt.passzoltatjàk
SirPub
Benibácsi
több mint 2 éve
SirPub
1 417
Basszus, egy agyonnyert meccsen felcseszem magam. Eddig könyörögtünk meccseken át, hogy passzoljunk. Most meg futni kellene, erre Joe rohangál a backfielden, amíg valamelyik DL szájba nem veri.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Talán van most ennek egy ilyen üzenetértéke is. A Bengals 5 éven keresztül nagyon gyenge volt, most egy statement győzelmet akarnak.Burrow leülhetne pihenni, mielőtt belesérül megint egy sackbe.Futhatnàtok is. Nem èrtem èn sem mièrt.passzoltatjàk
SirPub
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Bateman hová tűnt a màsodik fèlidőben?
több mint 2 éve
meme
2 102
milyen hülyék ezekEbben minden cin szurkoló egyetért veled!
psychocska
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Az első kivèdekezett Cincy tàmadàs. Kàr hogy csak 5 perccel a vège előtt....
több mint 2 éve
Szerintem egy TD utan most kettesre kene mennie a Cincinek.
több mint 2 éve
megérdelemné, hogy a földbe verjék. milyen hülyék ezek
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Burrow leülhetne pihenni, mielőtt belesérül megint egy sackbe.Futhatnàtok is. Nem èrtem èn sem mièrt.passzoltatjàk
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 417
Jó, akkor elpuhult a North. Maradjon BB még vagy 5 szezonra és húzzon a Pit megint jó sok védőt, hogy jó kemény legyen! Hajrá!
több mint 2 éve
???😅😅A 400+ yardot 3 TD-vel van a gond, nem a győzelmeitekkel.Azért elpuhult a North. Burrow pont ellenetek, és ellenünk hozott 400+, és 3 td egy meccsen...Bocs mar, hogy 10+ eve eloszor jol jatszik a Bengals a csoportmeccseken
bcsarli
A mi kurva anyankat tenyleg hogy ilyen puha a north 😀 egyszer nem mi vagyunk a box zsakok es nilvan nem mi vagyunk a jok, hanem a North a puha
Tipikus PIT mentality 😀
Miknar
Ne rám vetítsd ki a kisebbrendűségi érzéseidet.
bcsarli
Milyen szimpatikus vesztes vagy, tenyleg!!
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
511
😅😅A 400+ yardot 3 TD-vel van a gond, nem a győzelmeitekkel.Azért elpuhult a North. Burrow pont ellenetek, és ellenünk hozott 400+, és 3 td egy meccsen...Bocs mar, hogy 10+ eve eloszor jol jatszik a Bengals a csoportmeccseken
bcsarli
A mi kurva anyankat tenyleg hogy ilyen puha a north 😀 egyszer nem mi vagyunk a box zsakok es nilvan nem mi vagyunk a jok, hanem a North a puha
Tipikus PIT mentality 😀
Miknar
bcsarli
Milyen szimpatikus vesztes vagy, tenyleg!!
több mint 2 éve
meme
2 102
A 400+ yardot 3 TD-vel van a gond, nem a győzelmeitekkel.Azért elpuhult a North. Burrow pont ellenetek, és ellenünk hozott 400+, és 3 td egy meccsen...Bocs mar, hogy 10+ eve eloszor jol jatszik a Bengals a csoportmeccseken
bcsarli
Tipikus PIT mentality 😀
Miknar
bcsarli
Szerintem ha minden meccsen hagynák passzolni, bárkinek felrakna ennyi pontot!A 400+ yardot 3 TD-vel van a gond, nem a győzelmeitekkel.Azért elpuhult a North. Burrow pont ellenetek, és ellenünk hozott 400+, és 3 td egy meccsen...Bocs mar, hogy 10+ eve eloszor jol jatszik a Bengals a csoportmeccseken
bcsarli
Tipikus PIT mentality 😀
Miknar
bcsarli
Szerintem Burrow jelenleg top 5 Qb. Elkapó triádunk meg Top 1. Bár mint ma már mondtam, elfogult vagyok!
több mint 2 éve
SirPub
1 417
Burrow leülhetne pihenni, mielőtt belesérül megint egy sackbe.