Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Elkapas
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
piócásemberSegítünk Crosbynak , megyünk hátra..Crosbyn ma senki nem segíthet....
nando89
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
valaki ellenőrizte a Gatorade-eket?Segítünk Crosbynak , megyünk hátra..Crosbyn ma senki nem segíthet....
nando89
twitch(4thline)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ez.... Ez most... Mi? 😅🤦♂️🤦♂️🤦♂️
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nem hiszem el. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Fekete Lovag: egyezzünk ki egy döntetlenbenés nem hallgattak rám
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Segítünk Crosbynak , megyünk hátra..Crosbyn ma senki nem segíthet....
nando89
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
azon a meccsen mindenki részeg vagy mivan?én igen a többit nem tudom
Tarsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Bohócok csatája lett ez, csalóka a mérleg mind a két csapatnál, jóval gyengébbek ennél .
több mint 3 éve
nando89
3 894
3. Es 15-re mert nem akartunk kozelebb menni?Pontosan érthetetlen , maMlf több huzása is
JéBé
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Nem vicceltem, hogy TD-re kell menni, Crosbynak semmi nem fog most már bemenni, teljesen szétcsúszott.
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
azon a meccsen mindenki részeg vagy mivan?
több mint 3 éve
Bezartak a kapukat estere.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
JéBé
7 034
3. Es 15-re mert nem akartunk kozelebb menni?
több mint 3 éve
nando89
3 894
Meg is erdemeljük, megsem próbáltunk Td re menni
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
nem is megyünk neki negyedikre, mindenkinek a fasza kivan már 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Átlátszó játékok sajnos
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
bizalom, alkohol.20 perce azt gondoltam ez megvanNeked milyen időgépes streamed van?
Crosby rúgása előtt is
jöhet az ellen, de most is.
Tactful Cactus
Indubitably
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!