Cincinnati Bengals - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 4 éve
szerintem kilépett
több mint 4 éve
southmiki
654
Köszi.a miami ellen volt egy fumblijaMisinek ez hanyadik fumbleje idén? Mert én nem emlékszem hogy idén let volna.az első szerintem.
southmiki
manuszka86
batyu
több mint 4 éve
batyu
630
a miami ellen volt egy fumblijaMisinek ez hanyadik fumbleje idén? Mert én nem emlékszem hogy idén let volna.az első szerintem.
southmiki
manuszka86
több mint 4 éve
Misinek ez hanyadik fumbleje idén? Mert én nem emlékszem hogy idén let volna.az első szerintem.
southmiki
több mint 4 éve
Itt egy Bengalsos sem szólt hozzá a meccs alatt? 😊Sajnos nem. Kivéve, hogy kért egy linket valaki. Kicsit belterjes így a buli.
bcsarli
több mint 4 éve
southmiki
654
Misinek ez hanyadik fumbleje idén? Mert én nem emlékszem hogy idén let volna.
több mint 4 éve
Itt egy Bengalsos sem szólt hozzá a meccs alatt? 😊
több mint 4 éve
kb le is zárhatnánk a meccset...
több mint 4 éve
southmiki
654
azért összességében lehet nem bánjuk hogy Patricia elment HCnak Detroitba, mert azért azóta jóval jobb védelmünk van (sok változás játékosállományban azért nem volt) 😀Azért azt ne felejtsük el hogy ezt a védelmet a Master irányítja 😊 és irányitotta mindig is 😉
manuszka86
több mint 4 éve
azért összességében lehet nem bánjuk hogy Patricia elment HCnak Detroitba, mert azért azóta jóval jobb védelmünk van (sok változás játékosállományban azért nem volt) 😀
több mint 4 éve
mondtam, hgoy Gilmore-t a wr korpsba😊Ezt akartam mondani én is, a dobásnál látszott, hogy ez INT. Inkább Gilmore felé ment mint az elkapó felé. Ettől még Gilmore igazolása volt az utóbbi néhány év top5 döntéseinek egyike. (Szemben a WR policyvel.)
(amúgy tisztán látszott, ezt még én is elkaptam volna 😀 )
NB2
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Semmi extra, a vedelem, meg a special team hozza a meccset Nektek.
több mint 4 éve
southmiki
654
Gilmour best cb 😊
több mint 4 éve
ötös műhold
309
És most simán végigmennek a pályán, 10-ről? Éppen ezt kezdtem írni, amikor jött a megmentő Gilmore.
több mint 4 éve
Végre egy pick6..Megérdemli az egész éves munkájáért!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Gilly Gilly
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
mondtam, hgoy Gilmore-t a wr korpsba😊(amúgy tisztán látszott, ezt még én is elkaptam volna 😀 )
több mint 4 éve
batyu
630
www.youtube.com/watch?v=Ob5zgpPTliYA ver kotelez, tudod😊😉Szepen leszurcsolt egy kavet, a TD passz elott.na sajnáld már tőle ennyire😊
Bence94
batyu
Bence94
Szerkesztette: batyu
több mint 4 éve
Bence94
1 949
A ver kotelez, tudod😊😉Szepen leszurcsolt egy kavet, a TD passz elott.na sajnáld már tőle ennyire😊
Bence94
batyu
több mint 4 éve
ötös műhold
309
ez a nick folk nem rossz rugó, csak nem szabad 35 yardnál messzebb rúgnia
batyu
Viszonylag (szódával elmegy) pontos rúgó, csak gyengén rúg. Bezzeg a kettővel ezelőtti. Az nagyon erőseket rúgott - csak pontatlanul.
több mint 4 éve
batyu
630
Szepen leszurcsolt egy kavet, a TD passz elott.na sajnáld már tőle ennyire😊
Bence94