Cincinnati Bengals - New York Giants
több mint 3 éve
Ööö, elkúrt fake punt? 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
tamas424
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Lewis rámhozta a szivbajt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Rosszul pattant 😀
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
több mint 3 éve
Azert LW jo nagy fasz volt a buntivel
több mint 3 éve
Rivera: hold my beerAmúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Riveranak mondta vki h nem mersz 2 pontosra menni
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Azért a sporik szorossá tették
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
3 & out majd field goal és loss.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Egyszerű, játszanak egymás ellen is 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...én nem értem hogy ebben a csoportban hogy van bármelyik csapatnak győzelme 😀
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
Na egy jó onside kick... 😊
több mint 3 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Riveranak mondta vki h nem mersz 2 pontosra menni
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...én nem értem hogy ebben a csoportban hogy van bármelyik csapatnak győzelme 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Naa, azért az már tényleg durva lenne 😀arra ott lenne a jags vagy a jets is 😀Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
Meg nagir is szokott jönni a mienkre, gondoltam szolidaritálok
warr_b
nagir
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
First down kene...ajaj
több mint 3 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...
több mint 3 éve
arra ott lenne a jags vagy a jets is 😀Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b
nagir
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b
nagir
több mint 3 éve
Ez mire volt zászló? 😊Rúdra
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
VelemenyesEzt egész nap engedtek
yooker
több mint 3 éve
Ez mire volt zászló? 😊
több mint 3 éve
Velemenyes
több mint 3 éve
Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Azt azért nem xDLátens Giants fan!😉LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
nagir
több mint 3 éve
Látens Giants fan!😉LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi