Cincinnati Bengals - New York Giants
több mint 5 éve
Ööö, elkúrt fake punt? 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
tamas424

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Lewis rámhozta a szivbajt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Rosszul pattant 😀

több mint 5 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Ezt én is kérdezhetném Tőled 😊
warr_b
több mint 5 éve
Azert LW jo nagy fasz volt a buntivel
több mint 5 éve
Rivera: hold my beerAmúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Riveranak mondta vki h nem mersz 2 pontosra menni
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Azért a sporik szorossá tették

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
3 & out majd field goal és loss.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 5 éve
Egyszerű, játszanak egymás ellen is 😀Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...én nem értem hogy ebben a csoportban hogy van bármelyik csapatnak győzelme 😀
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
Na egy jó onside kick... 😊

több mint 5 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...Riveranak mondta vki h nem mersz 2 pontosra menni
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...én nem értem hogy ebben a csoportban hogy van bármelyik csapatnak győzelme 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Naa, azért az már tényleg durva lenne 😀arra ott lenne a jags vagy a jets is 😀Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
Meg nagir is szokott jönni a mienkre, gondoltam szolidaritálok
warr_b
nagir
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
First down kene...ajaj
több mint 5 éve
Amúgy még mindig nem értem, hogy a túróba kaphattunk ki tőletek kétszer is...

több mint 5 éve
arra ott lenne a jags vagy a jets is 😀Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b
nagir
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Áhh, arra elég lenne a saját remek csapatom...Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b
nagir

több mint 5 éve
Ez mire volt zászló? 😊Rúdra
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
VelemenyesEzt egész nap engedtek
yooker
több mint 5 éve
Ez mire volt zászló? 😊

több mint 5 éve
Velemenyes
több mint 5 éve
Te is csak szereted, ha fáj... Valld be!😉Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
warr_b

több mint 5 éve
Azt azért nem xDLátens Giants fan!😉LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi
nagir

több mint 5 éve
Látens Giants fan!😉LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Redzone-t néztem, aztán ez eleinte szorosnak tűnt, és itt ragadtam 😊LézerpasszTe miért kinzod magad ezzel a meccsel? Elbuktal egy fogadást?
warr_b
csebi