NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
49
12
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - New York Giants
több mint 3 éve
Brandon Allen még mindig ugyanolyan szar mint mikor nálunk voltMegfogattam, burrow miatt már meg sem nézem a meccseinket. Erre nem finly irányit, és nyílt a meccs! Mi van itt? Még az 1/1-hez is hülyék vagyunk?Nem a Qbnk miatt nyilt a meccs, csak Wilsont elkapta a hév, és futott egy 103 yardost. Az offens teljesen nulla.
meme
Szipeter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szipeter
1 649
Megfogattam, burrow miatt már meg sem nézem a meccseinket. Erre nem finly irányit, és nyílt a meccs! Mi van itt? Még az 1/1-hez is hülyék vagyunk?Nem a Qbnk miatt nyilt a meccs, csak Wilsont elkapta a hév, és futott egy 103 yardost. Az offens teljesen nulla.
meme
több mint 3 éve
McCoy kb. úgy mozgott mint egy rookie...😕Hát McCoy-jal nektek akkor kb sanyi...
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
McCoy kb. úgy mozgott mint egy rookie...😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
vanek úr
1 890
Több pontot nem kaphatunk, ha nyerni akarunk ma!
több mint 3 éve
Tompo
49
Inkább csak fussunk...
több mint 3 éve
Jesszus ...
több mint 3 éve
Na most van gaz...
több mint 3 éve
ozibozi
17 132
a Dallas ölő, Texasból
több mint 3 éve
Colt McCoy a pályán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zet
1 548
Nem McGown?
több mint 3 éve
Jellemző, azt se tudom, ki a csere qb-nk 🤦🏻Pont ezen gondolkodtam....
G-men
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ha megsérül nem tudom mit csinálok 😮😮😮
több mint 3 éve
Jellemző, azt se tudom, ki a csere qb-nk 🤦🏻
több mint 3 éve
Zet
1 548
Baszki, baszki, baszki
több mint 3 éve
Le kene vinni...
több mint 3 éve
Kb lepni sem tud..
több mint 3 éve
Na fasza
több mint 3 éve
Baszki Jonesnak tenyleg van baja...
több mint 3 éve
Nem megmondtam? Ez is eleg izgalmas catch volt nem?😀
több mint 3 éve
Pont, mint most!!!ÔDehogy kell izgulni. Ő nagyon konzisztens. A nehéz labdákat elkapja, a könnyűeket elejti.
Ok de valamiert mindig lehet izgulni ha fele megy a labda..😀Engram fele kb minden labda eletveszely...Ez most rossz dobás volt
yooker
csebi
yooker
vanek úr
több mint 3 éve
Engram folytatja a sormintát