Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
WE WANT WICK!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mérnem Vick 😕Mert nem Wvel kezdődik a neve.
mustaine
több mint 10 éve
Nem is tudtam, hogy Lisa tud magyarul.i.imgur.com/kwV5v.jpgcsaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
Cypress
több mint 10 éve
Chewbacca valójában sith nagyúr és eddig alvó ügynök volt!Annyiszor írtam már le, hogy game over, hogy a végén tényleg fordít a Cincy. 😊Nem néztem meg, nem is fogom
Az első rész legalább spoilerek nélkül láttad.Most elspoilereztétek az új star wars trilógiát...csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
baggio
iktriad
baggio
több mint 10 éve
i.imgur.com/kwV5v.jpgcsaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
több mint 10 éve
10 évvel azután, ami Palmerrel történt, most Big Ben (és csapata?) szívja meg
több mint 10 éve
Landry Jones time! 😊Jön a picksix?
Soldados
több mint 10 éve
Amit Pennsylvániában tesznek az a kultúra es a hagyományok része!
több mint 10 éve
Annyiszor írtam már le, hogy game over, hogy a végén tényleg fordít a Cincy. 😊Nem néztem meg, nem is fogom
Az első rész legalább spoilerek nélkül láttad.Most elspoilereztétek az új star wars trilógiát...csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
baggio
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Összepakoltam, gép kikapcs, indulás haza erre Bigben out.Még maradok
több mint 10 éve
Jóreggelt! Tüzes a meccs .-)
több mint 10 éve
landry clarke time! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
ezaz bazmeg!!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ettol feltem.megint szoros a meccs es nincs BB.
tavolrol sincs vege a meccsnek
több mint 10 éve
Igy érdekes lehet még.
több mint 10 éve
Az voltSzódával, nem volt egy nagy fault
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Landry Jones time! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
palackdobalast ilyen szinten meg nem lattam. budos mocskos viselkedes ez. palackdobalas a serult jatekosra minositett eset.A The city of brotherly love drukkerei sose csináltak még ilyet 8)
xtaki

---
több mint 10 éve
Annyiszor írtam már le, hogy game over, hogy a végén tényleg fordít a Cincy. 😊 Az első rész legalább spoilerek nélkül láttad.Most elspoilereztétek az új star wars trilógiát...csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
baggio
több mint 10 éve
palackdobalast ilyen szinten meg nem lattam. budos mocskos viselkedes ez. palackdobalas a serult jatekosra minositett eset.A kistestvér frusztrációja. 😊
xtaki

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tudtad, hogy egy playoff-eredménykövető mivel járMost elspoilereztétek az új star wars trilógiát...csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad
baggio
több mint 10 éve
Az volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Most elspoilereztétek az új star wars trilógiát...csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
iktriad

---