Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Linket tud valaki dobni esetleg?i1279.photobucket.com/albums/y526/ivan9193/Bayern/ThomasLinke_zps0caf234f.jpg
Misley
több mint 10 éve
Misley
1
Linket tud valaki dobni esetleg?
több mint 10 éve
erre nemgondoltam 😕 Bocsánat.nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊faszán be is lassult tőle a topic
meme
mustaine
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊playoff-eredménykövetőben nem nagyon lesz 😊
meme
több mint 10 éve
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊faszán be is lassult tőle a topic
meme
több mint 10 éve
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊
több mint 10 éve
komoly lesz az biztos....... Szerintem itt míg nem lesz 30 pont közte addig vér fog folyni mindkét oldalon.úgy legyen, csak mellőzd kérlek a youtube-t egy kicsit 😊
meme
több mint 10 éve
komoly lesz az biztos....... Szerintem itt míg nem lesz 30 pont közte addig vér fog folyni mindkét oldalon.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=UEQNV7bTkDk
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=hMT3PRCy7Ro
több mint 10 éve
csak egy maradhat 😊
több mint 10 éve
Akkor hajrá!
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=85GZq7QE4jg
több mint 10 éve
Hah, a jó öreg kifogás, Carr egyszerűen alkalmatlan volt irányítónak, teljesen mindegy, milyen OL játszott előtteEz itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊Azok után, hogy a Texans O-line gyakorlatilag kinyírta őt pár év alatt, megértem ha néha köszörüli rajtuk a nyelvét
twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
jövök lehúzni az eredménykövetőtkell az erősítés, az előző topikban Alekosz, Kadlott Karcsi és Usher volt a halftime show, te talán majd tudsz jobbat
Höri
több mint 10 éve
Ez itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊Azok után, hogy a Texans O-line gyakorlatilag kinyírta őt pár év alatt, megértem ha néha köszörüli rajtuk a nyelvét
twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Jakehomer
több mint 10 éve
jövök lehúzni az eredménykövetőtmásikat lekaptad már?
Höri
több mint 10 éve
Ez itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jó estét, jobb folytatást kívánok! Legyen egy kiélezett találkozó a két csapat között!
több mint 10 éve
és tudom nem az a nap van, de csapassuk a meccsigwww.youtube.com/watch?v=zwqh9Dw0FPo
több mint 10 éve
Jó estét, jó szurkolást! Pittsburgh győzelmet!Inkább szép reggelt, jó szurkolást és Bengals győzelmet 😛
steelwolf
Ez így időszerübb 😀
több mint 10 éve
Jó estét és legalább olyan tartalmas eredmenykovetot mint az elozo
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jó estét, jó szurkolást! Pittsburgh győzelmet!
több mint 10 éve
02:15,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal