Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
back-to-back fumbles, oh yeah.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
McC fumble kipipálva mára 😊Discount double check
munoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szóval ott kell valakit elővenni ezért. Vagy itt valakist. 😊DetroitHol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
Ki a Bengalsnál a csere QB?
iktriad
mustaine
iktriad
Höri
több mint 10 éve
Ez a nagy gameplan, hogy nem is próbál futni a Bengals?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
McC fumble kipipálva mára 😊
több mint 10 éve
Nagy a tűrőképességem. Anno még végig néztem a sport klub-os EB-t? VB-t? , Léderer meg a többiekkel.2006os VB. és ne is emlékeztess rá. Volt egy értelmes kommentátor (HBI) az egész stábban.
Sixo
több mint 10 éve
Beiktatták CantonbaGumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe
több mint 10 éve
FinomGumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kevés a haja.Gumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe
több mint 10 éve
Höri párnája alatt.Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
DetroitHol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
Gumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
több mint 10 éve
Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?A Lions practice squadjában
iktriad
több mint 10 éve
Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Dalton remélem, figyelt, hogy kell ledobni a labdát broken playnél 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nagy a tűrőképességem. Anno még végig néztem a sport klub-os EB-t? VB-t? , Léderer meg a többiekkel.addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
Kampman
több mint 10 éve
addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
több mint 10 éve
Na jóóóóóó! 😊 Az alulmúlhatatlan volt.addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
Kampman

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Big Ben és a borstörés esete! Hahaha
több mint 10 éve
Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Az int rendkívül releváns statisztika egy DB-nél.8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
fucuéknál vagy a steelersnél?Súlyos "ellenfelek" vagytok de vállalom!😀 a rutin óriási faktorme tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
Fucu
yooker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
McCarron 😊 Után van valaki, de inkább akkor jöjjön Sanu 😊8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat,akinek nem jött ennyi össze.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat,akinek nem jött ennyi össze.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Sanyi kb ezerszer jobb, de nem baj.Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo