Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
több mint 10 éve
8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
Ki a Bengalsnál a csere QB?
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
több mint 10 éve
Súlyos "ellenfelek" vagytok de vállalom!😀 a rutin óriási faktorme tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
Fucu
több mint 10 éve
Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
több mint 10 éve
Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕
több mint 10 éve
Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
több mint 10 éve
ez egy ilyen szezon AB-ről szól mind az O, mind a D 😀Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Antwon Blake nagy csodákra képes.
yooker
iktriad
több mint 10 éve
me tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
több mint 10 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Csinálnak 17 pontot az már valszeg elég, szóval ja, simán nyerhetnek.
yooker
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Itt nincs kisjárgány?Mi a cheerleadereken ők meg a kiskocsin spórolnak 😊
prérifarkas
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Antwon Blake nagy csodákra képes.
yooker
több mint 10 éve
Maradj csak a Jaguároknál, a többi nagymacska szívét ne fájdítsdSack közben lesérülni, tipikus ex jagMég mindig jobb ,mint ha az utána lévő örömben sérülne meg.
Jakehomer
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Tényleg nem látják, hogy összeakadtak?először igen csak utána az edző vissza is rántotta a karját
prérifarkas
több mint 10 éve
Nem a feje sérült meg.Sack közben lesérülni, tipikus ex jagEz a meg a mi karmánk.
Jakehomer
Cserébe, ha akar visszajöhet az anyaegyesülethez az offseasonban. 😊
iktriad
több mint 10 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
több mint 10 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...
több mint 10 éve
Sack közben lesérülni, tipikus ex jagMég mindig jobb ,mint ha az utána lévő örömben sérülne meg.
Jakehomer
több mint 10 éve
olyat nem lehetne egyszer, hogy a két kezdő safety végig játssza ugyanazt a meccset?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Sack közben lesérülni, tipikus ex jag
Tepper takarodj!