Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Újszülöttes sms volt már?Nem, de ami késik, nem múlik.
mukijoe
több mint 10 éve
Shamarko okos megint
több mint 10 éve
Bold prediction a meccsre: az a csapat nyer akinél az ex-jaguár DB jobban játszik ma!
több mint 10 éve
shamarko megint hasznalta az eszet...a barom
több mint 10 éve
Akkor bocsi 😊ott sincsÍrd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
(az első meccset úgy néztem)
Fucu
bebop
04crapkat
Kampman
több mint 10 éve
Újszülöttes sms volt már?
több mint 10 éve
Ennyire fosnak a Bengals pass rushtól?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ott sincsÍrd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
04crapkat
több mint 10 éve
Írd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
több mint 10 éve
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊az OC nem dob interceptiont, így lenne értelme
munoz
több mint 10 éve
regisztrálós oldal. sorry.Egy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
több mint 10 éve
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊Nem, leigazoljátok az igazi Scholest OCnak!
munoz
több mint 10 éve
a birok minden dulakodasra figylnek, azonnal ott vannak...felkeszultek
több mint 10 éve
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊
több mint 10 éve
Egy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
több mint 10 éve
visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
több mint 10 éve
,,És antonio brown volt meglepő módon" fú de meglepő te balfasz.. istenem
több mint 10 éve
Mióta meglepő, hogy AB a punt returner?elpazarolják DHB-t
Soldados
több mint 10 éve
Miért meglepő, hogy Brown a pr?surun nez steelers meccset ricsi...
Jakehomer
több mint 10 éve
Mióta meglepő, hogy AB a punt returner?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
"Vajon mit szól a NATO és Oroszország ehhez a passzvédelemhez?"Én most már szeretném Baló Györgyöt kommentátornak.Igen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
mukijoe