Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊Soha, SOHA nem örülünk egy sérülésnek. Nem vagy paraszt, mert az egy minőségi szint és azt jelenleg nem ütöd meg....
munoz
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
csaj vagyokEz esetben még meggondolom a dolgot. 😊 Majd küldj magadról egy fényképes gondolatot az Erőben.
Cypress
több mint 8 éve
xtaki
3 441
ha BB leserult, akkor oda a seven heaven
több mint 8 éve
Hát ez Romo gyanús
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Jaj...Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊
munozcsaj vagyokEzt a srácot a Sötét oldal ereje lengi körül. Nem vállalom a képzését. 😊Akkora Jiiiiiinx, hogy még iktriad szája is tátva maradtMost fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
baggio
iktriad
Cypress
több mint 8 éve
szurkerek is nagyon kedvesek Big Bennel 😀
több mint 8 éve
kicsi joe
109
Mondjuk ha a bírok nem tévednek, ez a play nem történt volna meg. Karma...inkább a zebráknak fájna a válla...
Blevi
több mint 8 éve
meme
2 102
Ricsi is hülye természetesen, ezért nem kell puhafocizni, mikor sisak a sisakkal büntetés van. A kettő között mindössze annyi volt a különbség, hogy itt lenn is maradt a játékos, ilyenkor persze rögtön más a leányzó fekvéseRicsi egy dilettáns részrehajló faxkalap....
baggio
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊
munoz
csaj vagyokEzt a srácot a Sötét oldal ereje lengi körül. Nem vállalom a képzését. 😊Akkora Jiiiiiinx, hogy még iktriad szája is tátva maradtMost fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
baggio
iktriad
több mint 8 éve
5 negyed óta nem szerzett pontot a Bengals a PO-ban
több mint 8 éve
Mondjuk ha a bírok nem tévednek, ez a play nem történt volna meg. Karma...
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊az vagy, serulesnek nem orulunk b+
munoz
több mint 8 éve
Amúgy jó nagy fasz volt, ki kellett volna b.szni oldalra már rég.Burfictet?
Soldados
több mint 8 éve
Ezt a srácot a Sötét oldal aurája lengi körül. Nem vállalom a képzését. 😊Akkora Jiiiiiinx, hogy még iktriad szája is tátva maradtMost fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊Tényleg paraszt vagy. 😊
munoz
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
munoz
1 213
Tudom, hogy nagyon paraszt vagyok, de erre azt tudom mondani, hogy az élet néha igazságos 😊
több mint 8 éve
Ehhh, nem tetszik ahogy a karját tartja.Amúgy jó nagy fasz volt, ki kellett volna b.szni oldalra már rég.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
ball don't lie
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Akkora Jiiiiiinx, hogy még iktriad szája is tátva maradtMost fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jézus .. 😀 szimpatikus 2.0Most fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
lolMost fog elszabadulni a pokol, ha a Steelersnél sok sérült lesz, köszönjétek meg a bíróknak.Ahhoz te pudingok vagytok but nothing personal.
munoz
Cypress
több mint 8 éve
És gyerekek, ezért kell draw-t hívni 3rd&milliónál a saját 10 yardon
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
na ez most lesz csúnya 😀
több mint 8 éve
Bottlegate 2.0 következikFordít a Bengals, majd kizárják őket
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal