Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Kár, hogy nem Scobee már a kicker, legalább lenne még egy ex Jagés az állás továbbra is 0-0 lenne
Jakehomer
több mint 10 éve
Na, már csak 33 pont kell, hogy behúzzam a fogadást. 😱O
több mint 10 éve
PONTOK!!cdn3.vox-cdn.com/thumbor/8crUIe-Pntk4oaO0yBxxYtBFbl4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5890299/steeldance.0.gif

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nyert a Steelers.
több mint 10 éve
Boswell kurva megbizható!
több mint 10 éve
Kár, hogy nem Scobee már a kicker, legalább lenne még egy ex Jag
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Todman Chargers draftolt, vele ne tetszelegj.Mér most nem? xDCsak minden második.
Sixo
De nézd meg, Nelson(amíg játszott), Blake és és Todman is villog a meccsen.
iktriad
több mint 10 éve
Bengals O-line teljes csődje az első félidő. Semmit nem tudnak futásblokkolásban tenni.
több mint 10 éve
BB-AB is. 😊3-4. futóval tudunk haladni, ideje lenne ezt pontokra váltani.Foster máshogy gondolta.
Soldados
Fucu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mér most nem? xDCsak minden második.
Sixo
De nézd meg, Nelson(amíg játszott), Blake és és Todman is villog a meccsen.
több mint 10 éve
??? Ami BB-ben meglesz...Sajnos ebben a srácban nincs most meg ami kellene egy ilyen meccsen...esőkabát?
yooker
Löfli
több mint 10 éve
Mi a faxomra dobtak már megint?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
3-4. futóval tudunk haladni, ideje lenne ezt pontokra váltani.Foster máshogy gondolta.
Soldados
több mint 10 éve
Mér most nem? xDakkor tényleg csak a Jagsről szólna az egész eredménykövetőAkkor lenne igazán izgalmas, ha azt ik-el megitatnád.jövőhéten már lesz söröm meccsnézésre, úgy azért izgalmasabbLehet, hogy most a késő esti szombati meccsen lesz jobb az eredménykövető?Hát még Manti Te'o-éHát azért Julius Peppers nője eléggé pöpec.ez van, nincs miből válogatniTe hallod , vmi szebbet kéne.Lewis helyében beküldenem Mrs. McCarront, Katherine Webbet a pályára, amíg a Steelers védők vele vannak khm elfoglalva, addig Bernard meg Hill TDt futhat. 😊EZ AZ!!!! Holnap nekünk is be kéne küldeni Oliviát, hátha úgy mennyi fog
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
valakis
iktriad
valakis
Sixo
valakis
több mint 10 éve
Sajnos ebben a srácban nincs most meg ami kellene egy ilyen meccsen...esőkabát?
yooker

Don't blink!
több mint 10 éve
akkor tényleg csak a Jagsről szólna az egész eredménykövetőAkkor lenne igazán izgalmas, ha azt ik-el megitatnád.jövőhéten már lesz söröm meccsnézésre, úgy azért izgalmasabbLehet, hogy most a késő esti szombati meccsen lesz jobb az eredménykövető?Hát még Manti Te'o-éHát azért Julius Peppers nője eléggé pöpec.ez van, nincs miből válogatniTe hallod , vmi szebbet kéne.Lewis helyében beküldenem Mrs. McCarront, Katherine Webbet a pályára, amíg a Steelers védők vele vannak khm elfoglalva, addig Bernard meg Hill TDt futhat. 😊EZ AZ!!!! Holnap nekünk is be kéne küldeni Oliviát, hátha úgy mennyi fog
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
valakis
iktriad
valakis
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Arra kevesebb az esély, mint egy Jaguars Superbowlra.jövőhéten már lesz söröm meccsnézésre, úgy azért izgalmasabbAkkor lenne igazán izgalmas, ha azt ik-el megitatnád.
valakis
Sixo
több mint 10 éve
szerintem Goodell megbeszéli a csapatokkal, hogy borzalmas legyen a meccs, csak azért, hogy az eredménykövető színvonala zseniális lehessenmindig a playoff első meccse a legbetegebb, emberi időben van, nagy a tömeg és a meccs is általában elég gyenge színvonalúLehet, hogy most a késő esti szombati meccsen lesz jobb az eredménykövető?Hát még Manti Te'o-éHát azért Julius Peppers nője eléggé pöpec.ez van, nincs miből válogatniTe hallod , vmi szebbet kéne.Lewis helyében beküldenem Mrs. McCarront, Katherine Webbet a pályára, amíg a Steelers védők vele vannak khm elfoglalva, addig Bernard meg Hill TDt futhat. 😊EZ AZ!!!! Holnap nekünk is be kéne küldeni Oliviát, hátha úgy mennyi fog
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
valakis
iktriad
Kampman

Don't blink!
több mint 10 éve
3-4. futóval tudunk haladni, ideje lenne ezt pontokra váltani.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Sajnos ebben a srácban nincs most meg ami kellene egy ilyen meccsen...
több mint 10 éve
Akkor lenne igazán izgalmas, ha azt ik-el megitatnád.jövőhéten már lesz söröm meccsnézésre, úgy azért izgalmasabbLehet, hogy most a késő esti szombati meccsen lesz jobb az eredménykövető?Hát még Manti Te'o-éHát azért Julius Peppers nője eléggé pöpec.ez van, nincs miből válogatniTe hallod , vmi szebbet kéne.Lewis helyében beküldenem Mrs. McCarront, Katherine Webbet a pályára, amíg a Steelers védők vele vannak khm elfoglalva, addig Bernard meg Hill TDt futhat. 😊EZ AZ!!!! Holnap nekünk is be kéne küldeni Oliviát, hátha úgy mennyi fog
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
valakis
iktriad
valakis
több mint 10 éve
hopp elnéztem a yard felosztást.Ez egy gyenge puntnak meg is felelt.Ez? Ez a visszahordással qrva nagy szopó nekik.
Fucu
Soldados