Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
TE ellen ők is olyan faszák, mint mi
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Nem is értem a védőket, stiff arm sem volt😊
több mint 6 éve
Ismeritek azt a viccet, hogy hány Cica-védő kell, hogy megállítsa McDonaldot?
több mint 6 éve
meme
2 102
ehhhhhhh pedig ami igaz, az igaz... jelenleg így álltok.Ezt a hozzászólást elmentem, aztán a holtszezon minden egyes napján majd bemásolom a Cica-topicba...nem értetlenkedek, csak élvezem a pillanatot, hogy a 4. helyre hajtatok..... valljuk meg, ritkán van ilyen......sajnos 😛Akko meg mit értetlenkedszez az érzéskölcsönös.....nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
meme
Szokol
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Ezt a hozzászólást elmentem, aztán a holtszezon minden egyes napján majd bemásolom a Cica-topicba...nem értetlenkedek, csak élvezem a pillanatot, hogy a 4. helyre hajtatok..... valljuk meg, ritkán van ilyen......sajnos 😛Akko meg mit értetlenkedszez az érzéskölcsönös.....nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
meme
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Dehogynem. Én például tök összeszorítottam... a fogaim.Na ezt köszönje meg a D, aztán ideje átvenni a vezetést..Nem rajtunk múlt, hogy punt lett a vége
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Na ezt köszönje meg a D, aztán ideje átvenni a vezetést..Nem rajtunk múlt, hogy punt lett a vége
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Na ezt köszönje meg a D, aztán ideje átvenni a vezetést..A mai def playbookba be vannak építve az ellenfél dropjai
Szokol
több mint 6 éve
Kohonen
60
Igy igaz😉
több mint 6 éve
Na ezt köszönje meg a D, aztán ideje átvenni a vezetést..
több mint 6 éve
meme
2 102
nem értetlenkedek, csak élvezem a pillanatot, hogy a 4. helyre hajtatok..... valljuk meg, ritkán van ilyen......sajnos 😛Akko meg mit értetlenkedszez az érzéskölcsönös.....nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Akko meg mit értetlenkedszez az érzéskölcsönös.....nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
Fast Willie
meme
több mint 6 éve
meme
2 102
ez az érzéskölcsönös.....nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Watt fogta Boydot
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én spec. döntetlenért hajtok,de ha választani kell,akkor inkább nektek...😛
meme
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛Én jobban szeretem őket, mint titeket
meme
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Nézzenek oda, ez punt volt. Hogy mik vannak manapság?!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Tomlin nyert már challange-t?Bele van írva a szerződésébe, hogy segítenie kell az ellenfelet...
Klaci79
több mint 6 éve
cikesz
590
Szokásos Tomlin cselendzs
LeviPoki
Tomlin nyert már challange-t?Ő Meccsből többet, nem lehet mindenki Hue Jackson
Klaci79
több mint 6 éve
meme
2 102
nagy a gáz ha varjak nektek, ti meg nekik szurkoltok 😛
több mint 6 éve
meme
2 102
szakad az eső, futó meccs lesz.....
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Tomlin nyert már challange-t?
több mint 6 éve
meme
2 102
Ugye a sárga vonal nem irányadóigen de én a yard vonalat néztm a pálcikánál.
Fast Willie