Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Ekkora csodák nincsenek.Azért Dalton Green 10sec... 😀Tessék, sikerült eljinxelni. TD-vel nyert a Steelers...A Steelers FG-vel nyer.Akkor léci mond be, hogy a Steelers egy FG-lal nyer 😀Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
iktriad
munoz
iktriad
iktriad
LeviPoki
több mint 6 éve
meme
2 102
gratula! Ezt megnyertük nektek. Úgy látszik annyira szeretik odaát a vasast, hogy bármi van is, adják oda a meccset!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Na a hosszabbítás már megvan.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hol az anyátokba rejtegetitek ezeket amikor TD-t kellene csinálni?
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hogy lehet ilyen szar a time managament a Bengalsnal? Már akkor látszott hogy sok időt hagytak mikor nem volt TD ..Jobban hangzik, hogy direkt hagytuk 😉
Nomac
több mint 6 éve
Hogy lehet ilyen szar a time managament a Bengalsnal? Már akkor látszott hogy sok időt hagytak mikor nem volt TD ..
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Azért Dalton Green 10sec... 😀Tessék, sikerült eljinxelni. TD-vel nyert a Steelers...A Steelers FG-vel nyer.Akkor léci mond be, hogy a Steelers egy FG-lal nyer 😀Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
iktriad
munoz
iktriad
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
10 mp 2 idokeres...
több mint 6 éve
Tessék, sikerült eljinxelni. TD-vel nyert a Steelers...A Steelers FG-vel nyer.Akkor léci mond be, hogy a Steelers egy FG-lal nyer 😀Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
iktriad
munoz
iktriad
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
BROOOOWN!!!!!
több mint 6 éve
Imitheking
1 882
Mintha pick play lett volna
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Kikaptam bazmeg!
több mint 6 éve
Szerintem Boswell most örül. A Cica D-nek meg faszkorbács: kire nem figyelsz ilyenkor? A liga legjobb elkapójára!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
LOL de megették...omg
több mint 6 éve
AB
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Na ha innen kikapunk, akkor basszanak ki mindenkit! Engem is
több mint 6 éve
Van 3 időkérés és majdnem egy percet elégettünk 21 yardért...félve kérdem, nálunk ez normális, értem, de amúgy ez jó time managemenet?Ha bejön igen, ha nem, nem. #zomboriktriad
fcancellara
több mint 6 éve
JuJu
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Van 3 időkérés és majdnem egy percet elégettünk 21 yardért...félve kérdem, nálunk ez normális, értem, de amúgy ez jó time managemenet?
több mint 6 éve
Az idei Boswellnél mi számít FG range-nek?Hamarabb nyersz lottón mint ezt eltalálod 🙂
fcancellara
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Az idei Boswellnél mi számít FG range-nek?33
fcancellara
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Az idei Boswellnél mi számít FG range-nek?
több mint 6 éve
Ilyenkor kell Hunterre dobni, vicc
több mint 6 éve
Kicsivel jobbak idén mint miTúl sok idő, és a def eddig semmit nem csinált.Most jön a sack...4. Negyedben ilyen mákos csapatot mint az idei Bengals meg nem láttam...
Szipeter
Klaci79