Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
meme
2 102
és ez is az volt....csak 2x nem adják meg
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Burns-ön elmegy a meccs....
több mint 6 éve
Artie-t nem szabad felengedni, es nem Vince-t kell a wr-re rakni, ez a recept 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Elvileg...Ha nem lenne az ellenfélnél Dalton és Green 😀 szerintem büntetni fognak.Dettó egyetértek...nem szabad TD-t kapni...megoldható lenne elvileg. Kérdés sikerül e....Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?Szerintem ennek pont butaság lett volna nekimenni.
fcancellara
LeviPoki
Klaci79
több mint 6 éve
Haden pick szagót érzek!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Csak a tisztánlátásért:www.cbssports.com/nfl/news/vontaze-burfict-throws-yet-another-elbow-this-time-at-antonio-browns-head/
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Dettó egyetértek...nem szabad TD-t kapni...megoldható lenne elvileg. Kérdés sikerül e....Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?Szerintem ennek pont butaság lett volna nekimenni.
fcancellara
LeviPoki
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
De ha nem sikerül, akkor is nagyon messze vannak és TD kell, hogy győzzenek. Ha sikerül vége a meccsnek. Így meg, hogy FG lett ugyanaz...TD kell és nyernek. De nem adtuk meg magunknak az esélyt, hogy nyerjünk...csodálatos.Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?nem vagyunk jók és puncik is vagyunk. ez van.
fcancellara
vontod
több mint 6 éve
Én csak annyit kérek a védelemtől, hogy gyorsan kapjunk TD-t, hogy tudjon még legalább egy percet támadni az O...én egy 3andoutot kérnék, de te tudod 😊
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Miért futnánk, mikor nem ment ma sem?? Ja, de..mcdonalbazzeSzerintem már a játék se volt ideális. Legalább egyszer futhatnank, nem ertem...
vontod
Klaci79
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Nem akarunk döntetlent, más magyarázat nincs
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?Szerintem ennek pont butaság lett volna nekimenni.
fcancellara
több mint 6 éve
Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?Így azért TD kényszer van
fcancellara
több mint 6 éve
Ilyen is volt már idén. Mondjuk kevésbé értem az ellent. De köszi hogy nem mentek neki
Lou Anarumo for president
több mint 6 éve
Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?nem vagyunk jók és puncik is vagyunk. ez van.
fcancellara
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Én csak annyit kérek a védelemtől, hogy gyorsan kapjunk TD-t, hogy tudjon még legalább egy percet támadni az O...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
mcdonalbazzeSzerintem már a játék se volt ideális. Legalább egyszer futhatnank, nem ertem...
vontod
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Minek kellett volna nekimenni, ha nem ennek?
több mint 6 éve
mcdonalbazze
több mint 6 éve
Jesse vs Jesse
több mint 6 éve
TD kéne
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Illegal man downfieldből vagy tizet nem fújtak be eddig