Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
A Steelers FG-vel nyer.Akkor léci mond be, hogy a Steelers egy FG-lal nyer 😀Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
iktriad
munoz
több mint 6 éve
4. Negyedben ilyen mákos csapatot mint az idei Bengals meg nem láttam...Igy mulik el Tebow dicsosege
Klaci79
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Bosszantó. Gyakorlatilag az egész meccset domináltuk és most az idei Boswellben kell bízni. Tényleg lehet megfáradt ez az edzői kar.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Túl sok idő, és a def eddig semmit nem csinált.Most jön a sack...4. Negyedben ilyen mákos csapatot mint az idei Bengals meg nem láttam...
Szipeter
több mint 6 éve
munoz
1 213
Akkor léci mond be, hogy a Steelers egy FG-lal nyer 😀Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
iktriad
több mint 6 éve
Szipeter
1 651
Túl sok idő, és a def eddig semmit nem csinált.
több mint 6 éve
Ez a time management is hagy azért némi kívánni valót maga után,innen még sima FGAz ezévi steelersről van szó.
LeviPoki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Hát idén (ha eljutunk addig) egy Boswell rúgásban bízni...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Akkor az O kap egy második esélyt, hogy lezárja.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hat ez....Williams Greenen....hogy nem küldik el ezeket a kurva anyjukba Amerikában? Igaz ott ezt jobban bírják...na erről ennyit. Nehéz lesz utolérni ezt a Bengalst, pedig csak kicsit ötletesen játék kellene 😢
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Hát akkor láss csodátKizárt hogy nem viszik el FG igKikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
laoce
több mint 6 éve
Csak jinxel, nem tudja, hogy azt rám kell hagyni. 😊KikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez a time management is hagy azért némi kívánni valót maga után,innen még sima FG
több mint 6 éve
Kizárt hogy nem viszik el FG igKikaptunkMicsoda?
laoce
ulpianus
Lou Anarumo for president
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Na köszi Tomlinék. Rossz challenge, kétszer nem nekimenni...ez a vége. Most vesztettünk egy tök nyert meccsen. (és igen, van még idő hátra, de ritkán tudunk összerakni egy winning drive-ot)
több mint 6 éve
KikaptunkMicsoda?
laoce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Már a wc-s néni is tudja,hogy Dalton szétdobja Greent az utolsó percekben hátrányban,még sem védekezik le...
több mint 6 éve
Maradjunk a realitásoknál. Nézzük BB-t,Én csak annyit kérek a védelemtől, hogy gyorsan kapjunk TD-t, hogy tudjon még legalább egy percet támadni az O...én egy 3andoutot kérnék, de te tudod 😊
Szokol
vontod
több mint 6 éve
Ez elmenni látszik 😕
több mint 6 éve
Burns-t én kibasznam a pcsaba. Tényleg csak a helyet foglalja. Már rég Allennek kellene játszania.Majd a szezon végén Butlerrel.
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Burns-t én kibasznam a pcsaba. Tényleg csak a helyet foglalja. Már rég Allennek kellene játszania.
több mint 6 éve
Nem lesz gyors TD 😕
több mint 6 éve
Sutton faszán védekezik egy TE-n, Burns meg szarik az egészre!